Leieavtaler og boligbygging på Bryn og Helsfyr
Gå tilbake

Leieavtaler og boligbygging på Bryn og Helsfyr

20. mars 2023

Bryn-Helsfyr-samarbeidet melder om nye og utvidede leieavtaler for totalt ca 28.000 kvm kontorareal på Bryn og Helsfyr, der utviklingen av to nye boligprosjekter pågår for fullt.

Utviklings- og kompetanseetaten i Oslo kommune har fornyet leieforholdet sitt med 10 nye år i Grensesvingen 2-20 på Helsfyr. Avtalen gjelder ca 11.000 kvm i eiendommen, som eies av Arctic-syndikatet Helsfyr Kontorinvest III AS.

Bryn Eiendom har inngått 11 nye og utvidede leieavtaler for totalt ca 5.400 kvm kontor i sine eiendommer på Bryn og Helsfyr. Banqsoft forlenger på 1.389 kvm i Østensjøveien 32 ut 2029. I Østensjøveien 34 har Handelsbanken og Håndverksgruppen inngått femårs leieavtaler på hhv 505 og 646 kvm. IMPACT og Solid Entreprenør har inngått 5-årsavtaler for til sammen 866 kvm i Brynsengveien 2, der MILDEF forlenger på 314 kvm. Optronics Technology utvider med ytterligere 335 kvm kontor i Nils Hansens vei 13, og Nordic Service Group forlenger på 280 kvm i Østensjøveien 18. I Helsfyr Panorama har Mekonomen signert en syvårs leieavtale på 1.060 kvm.

Maya, som i januar informerte om en leieavtale med Optimera på 7050 kvm i Østensjøveien 9, har inngått leieavtale med Solenergi Fusen AS for 897 kvm kontor og lager i Østensjøveien 15 D.

SAJA melder om at 7 reforhandlede og nye leieavtaler på totalt ca. 4 575 kvm de siste månedene er inngått i eiendommene selskapet forvalter på Bryn og Helsfyr, og at flere nå er under reforhandling.

I boligutvikleren Nordrs storprosjekt, Grønvollkvartalet, på Helsfyr, er det nå solgt 63 av totalt 109 leiligheter i første byggetrinn. Nå rives gamle næringsbygg for å gjøre plass til et helt nytt kvartal med boliger, publikumsrettede næringsarealer og grøntarealer.

I boligprosjektet Fyrstikkbakken 14 i åssiden ved Bryn har salget passert 138 av 168 leiligheter, og alle de fire byggene i massivtre er på full fart opp. Prosjektet har som mål å skape «Norges hyggeligste nabolag», og miljøfokus og helt nye og fremtidsrettede bokonsepter og løsninger har fått mye oppmerksomhet i media og publikum.

(Flyfoto: Nyebilder.no)

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-samarbeidet:

besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt: Stig Jensen (koordinator i samarbeidet); stig.jensen@bryn-helsfyr.no

Om Bryn-Helsfyr:
Naboområdene Bryn og Helsfyr ligger tett på Oslo sentrum og har et av byens beste tilbud på grønn transport. Hele området er under utvikling til en enda mer levende del av Oslo og Hovinbyen – med alt som trengs for både å jobbe, bo, leve og oppleve. Med nye moderne boliger, skoler, barnehager og kontorbygg – og stadig flere sosiale møteplasser og aktivitetstilbud.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email