Leieavtaler for 5.600 kvm på Bryn
Gå tilbake

Leieavtaler for 5.600 kvm på Bryn

20. mars 2019

Det tegnes for tiden en rekke leieavtaler i Bryn-Helsfyr-området. Nå meldes det om nye og utvidede leieavtaler for til sammen 5.600 kvm i IK Gruppens eiendomsportefølje på Bryn.

IK Gruppen meldte nylig om byggestart for et nybygg på 12.500 kvm på Bryn, der de også vil samlokalisere egen virksomhet. Les saken her.

Eksisterende eiendomsportefølje i området består før dette av syv eiendommer på totalt ca 32 mål med 22.000 kvm næringsareal. Nylig er det inngått 9 nye eller utvidede leieavtaler på til sammen ca 5.600 kvm i disse eiendommene.

– Bryn-Helsfyr-områdets unike tilgjengelighet via kollektivt, bil og sykkel verdsettes stadig høyere. Vi merker også at den gryende utviklingen mot en mer levende del av byen forsterker interessen i leiemarkedet, sier Kent Brunvoll i Maya Eiendom, forvaltningsselskapet i IK Gruppen.

Otra Norge AS og Glassolutions AS har inngått leieavtaler for henholdsvis 2.000 og 1.235 kvm i Østensjøveien 19. Otra Norge er en del av det verdensomspennende grossistkonsernet Sonepar, verdens største aktør innen distribusjon av elektromateriell. Glassolution produserer og forhandler et bredt spekter glassløsninger for bygg/anlegg, industri, skip og offshore, og er en av Skandinavias største produsenter av sikkerhetsglass.

I nabobygget, Østensjøveien 15B, er det signert 4 leieavtaler for totalt ca 1.460 kvm. Jevanord AS, som leverer alle nødvendige installasjoner til drift av vaskeri og renseri samt medisinteknisk utstyr og installasjoner til storkjøkken, leier 404 kvm. Tel App AS, et drop-in-verksted for reparasjon av Apple-produkter, leier ca. 150 kvm, mens IT-leverandøren Code It AS utvider sitt areal til ca. 700 kvm. Håndverksfirmaet AGS AS flytter inn på ca. 200 kvm i bygget, og leier samtidig 140 kvm lager i underetasjen.

Work System AS har inngått leieavtale for ca 785 kvm i Tvetenveien 6. Work System er en av Europas ledende leverandører av svenskprodusert bilinnredning og -utstyr til håndverkere og selskaper som bruker varebiler i hverdagen.

IK Gruppen har etter dette ca 1.500 kvm ledige arealer i sine eiendommer på Bryn.

 

Om Bryn-Helsfyr:
Bryn-Helsfyr ligger tett på Oslo sentrum og har byens beste tilgjengelighet via kollektivt, sykkel og bil. Nå blir området en enda mer levende, bærekraftig del av Oslo og Hovinbyen – der du kan jobbe, bo, leve og oppleve. Med nye, topp moderne boliger, skoler, barnehager og kontorbygg – og stadig flere sosiale møteplasser, rekreasjonsområder og aktivitetstilbud.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Flyfoto Bryn-Helsfyr. Foto: Nyebilder.no Flyfoto Bryn-Helsfyr. Foto: Nyebilder.no