Leieavtaler for 10.800 kvm på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Leieavtaler for 10.800 kvm på Bryn-Helsfyr

2. mai 2017

Bryn-Helsfyr-samarbeidet melder om nye, utvidede og reforhandlede leieavtaler for totalt 10.800 kvm. – Byens beste tilgjengelighet er og blir et trekkplaster, og markedet viser interesse for de store utviklingsplanene, sier Per Kristian Lundquist i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Presseinformasjon
Oslo, 2. mai 2017

I Tveten Park er det signert to nye leieavtaler på til sammen 3.218 kvm kontor og fellesareal. Tradesolution AS og Rossignol Norway AS flytter begge til Ole Deviks vei 6 i 3. kvartal 2017.

Zine Travel AS og Oslo RegnskapsPartner AS har inngått nye leieavtaler for totalt 686 kvm i Grenseveien 99 på Helsfyr. Avtalene er på 3 år og selskapene flytter fra henholdsvis Bispegaten og Sandakerveien i Oslo.

Eiendomsselskapet Argentum AS har fått to nye leietakere for tilsammen ca 400 kvm i Brynsveien 18. Centrum elektriske AS flytter fra Ensjø til kombinasjonslokaler i bygget for 10 år fra 1. juli 2017. Turboconstroi Norge AS etablerer Oslo-kontor i eiendommen fra april.

I Østensjøveien 43 er det signert to forlengede og en ny leieavtale for totalt ca 4.100 kvm. Workshop og Nemi forlenger leieforholdet med ytterlige 5 år fra 1. januar 2018, og sistnevnte utvider samtid arealet med 500 kvm. Rema 1000 har tegnet en ny 15-års leieavtale på 1.000 kvm i eiendommen fra 2. halvår 2017.

Bryn Eiendom har signert leieavtaler for tilsammen 2.310 kvm i sine eiendommer på Bryn. Prima Omsorg AS er ny leietaker i Østensjøveien 36, mens Utdanningsforbundet Oslo og Akershus viderefører sitt langsiktige leieforhold i Brynsengveien 2. Light Structures AS forlenger og utvider og sin leieavtale i Nils Hansens vei 2.

Entra fortsetter satsingen på å styrke service- og mattilbudet på Helsfyr, og får inn Domino`s Pizza i Strømsveien 96. Pizzarestauranten åpner vegg i vegg med Norð kaffebar sommeren 2017.

Tveten Park, Eiendomsselskapet Argentum, Østensjøveien 43, Grenseveien 99, Entra og Bryn Eiendom er blant de over 20 eiendomsaktørene i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, som har gått sammen om å styrke områdets profil som Oslo og Hovinbyens best tilgjengelige kontorområde.

– Byens beste tilgjengelighet er og blir et trekkplaster. Samtidig viser markedet interesse for de store offentlige og private utviklingsplanene. Området er på vei til å bli en mer levende del av byen med nye boliger, ny stadion, flere spisesteder, klatresenter og andre etterspurte fasiliteter, sier Per Kristian Lundquist i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-samarbeidet:
besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt:

Per Kristian Lundquist (koordinator og talsmann i samarbeidet)
Telefon: 901 99 016, e-post: lundquist@bryn-helsfyr.no

Om Bryn-Helsfyr: Bryn-Helsfyr har over 575.000 kvm kontorarealer som huser anslagsvis 3000 virksomheter med 15000 ansatte. Området er en viktig del av den planlagte Hovinbyen, og mange store utviklingsprosjekter er i ferd med å gjøre det til en mer urban og levende del av byen. Bryn-Helsfyrs viktigste fortrinn er unik tilgjengelighet via kollektivt, sykkel og vei, nærhet til sentrum og eiendommer med høy standard til konkurransedyktige leiepriser. Et av byens beste kollektivtilbud, økende kollektiv- og sykkelandel og 4 FutureBuilt-prosjekter bidrar til en sterk miljøprofil.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
bryn-helsfyr_grenseveien-99 bryn-helsfyr_grenseveien-99 bryn-helsfyr_østensjøveien-43 bryn-helsfyr_østensjøveien-43