Ledende turskredder med vindusplass til byutviklingen
Gå tilbake

Ledende turskredder med vindusplass til byutviklingen

22. juni 2017

Escape Travel skreddersyr opplevelsesreiser til alle verdenshjørner. Nå har den erfarne turoperatøren vindusplass til Bryn-Helsfyr-områdets spennende reise mot en pulserende, bærekraftig bydel der det blir enda bedre å både jobbe, bo, leve og oppleve.

Escape Travel er Norges største ruteflybaserte turoperatør og skreddersyr spesialreiser for grupper og individuelle. Eksempler er kurs- og konferansereiser, elvecruise, sportsreiser, aktive turer, singelreiser og drømmeferien for dem som vil oppleve noe spesielt. Selskapet sysselsetter mange av landets mest erfarne bransjefolk, eller turskreddere som de kalles i Escape Travel.

– Flere av våre turer går til land og steder som ikke mange andre tilbyr, ofte utenfor masseturismens oppgåtte stier. Derfor lyder vårt motto «mer av verden», forteller Cecilie Kopperud, ansvarlig for gruppereiser og elvecruise.

Panoramautsikt over området, byen og fjorden

Escape Travel omsetter årlig for rundt 400 millioner og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA. Selskapet har siden 2014 hatt tilhold i flotte, moderne lokaler i 12. etasje i Grenseveien 92.

Derfra har de panoramautsikt til byen og kan følge den storstilte, pågående Bryn-Helsfyr-utviklingen med nye boliger, kontorbygg, kollektivtilbud og åpne opplevelsestilbud.

– Vi stortrives på Bryn-Helsfyr og reiser mye i jobbsammenheng. Derfor er det praktisk med t-baneavganger hvert annet minutt, flybuss-stopp rett utenfor bygget og kort vei til Gardermoen, sier Kopperud.

– Veldig tilgjengelig

Områdets beliggenhet rett øst for sentrum og byens beste kollektivtilbud gir også mange fordeler for de 45 ansatte, hvorav mange er bosatt utenfor Oslo.

– Vi har ansatte som pendler fra Lier og Asker i vest og Eidsvoll nord for området. Bryn-Helsfyr er veldig tilgjengelig uansett hvor du bor, forteller Kopperud.

Med byens beste kollektivtilbud, god kontorstandard til konkurransedyktige priser og milliardinvesteringer i eiendom de siste årene har Bryn-Helsfyr passert 575 000 kvm kontorarealer. Her jobber rundt 15000 mennesker i 3000 store og små virksomheter innen alle bransjer.

Privat og offentlig storsatsing

Bryn-Helsfyr er et av Oslos viktigste næringsområder, har byens beste kollektivtilbud og scorer høyt som arbeidssted i undersøkelser. Nå jobber både offentlige myndigheter og private utviklere med store, ambisiøse områdeplaner. Grønne, barnevennlige boligområder, flere sosiale møteplasser, skoler, mer liv på gateplan og fremtidsrettede kontorbygg skal forvandle Bryn-Helsfyr til en enda mer levende, bærekraftig del av byen.

– Vi er veldig godt fornøyd med servicetilbudene rundt Fyrstikktorget og bruker de mye. Det er flott at hele området får flere nye fasiliteter og et stort løft i årene som kommer, sier Kopperud.

Naborabatt på safarireise til Sør-Afrika

For å markere tilhørigheten til Bryn-Helsfyr, tilbyr Escape Travel nå «naborabatt» på en fantastisk og innholdsrik tur til Kenya i høstferien.

Har du alltid drømt om safari i Afrika for å oppleve sebraer som gresser, en søvnig løveflokk som døser i skyggen eller geparder som jakter? En av Escape Travels skreddersydde turer går til Masai Mara i Kenya, som har Afrikas største konsentrasjon av ville dyr.

– Vi tilbyr voksne og barn en rabatt på henholdsvis 1000 og 500 kroner. Kom innom oss for mer informasjon om denne turen eller andre reisemuligheter. Vi lover varm kaffe, en hyggelig reiseprat og fantastisk utsikt, avslutter Kopperud.

 

Escape Travel treffes på post@escape.no eller 24 14 94 00

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
20170614_134339.jpg kroppet 20170614_134339.jpg kroppet Grenseveien 92 Kroppet Grenseveien 92 Kroppet