Lånekassen inngår avtale med Intelecom
Gå tilbake

Lånekassen inngår avtale med Intelecom

14. juni 2016

Som en del av Lånekassens digitale utvikling skal Intelecom bidra til å effektivisere driften og gi framtidsrettede muligheter i dialogen med deres over 1 million kunder.

Statens lånekasse for utdanning (Lånekassen) har inngått en avtale med Intelecom, som har hovedkontor i Brynsveien 13 på Bryn-Helsfyr, om leveranse av kommunikasjonsløsninger og skybaserte kontaktsentertjenester.

– Lånekassen har en strategi hvor bruk av skytjenester er den prefererte leveranse- og driftsmodellen gitt at løsningene dekker våre funksjonelle og tekniske behov i tilstrekkelig grad. Dette er den første av våre kunderettede løsninger som kjører i den felles skyen, og anskaffelsen markerer derfor en viktig milepæl på IT-området i Lånekassen, sier IT-direktør Sigurd Eriksson.

Børge Astrup, Managing Director for Intelecoms kontaktsenterdivisjon, forteller at løsningen vil gi Lånekassen en framtidsrettet plattform, som vil muliggjøre en mer effektiv dialog med kundene i mange kanaler.

– Intelecom vil i første omgang legge til rette for en mer effektiv drift og ressursstyring, og vil også på lengre sikt åpne for nye muligheter for dialog med kundene, sier Børge Astrup.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: Lånekassen)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email