Landbruksdirektoratet til Valle View på Helsfyr
Gå tilbake

Landbruksdirektoratet til Valle View på Helsfyr

25. juni 2021

Bryn-Helsfyr-området fortsetter å tiltrekke seg nye leietakere. Nå er det klart at Landbruksdirektoratet flytter fra sentrum til Valle View på Helsfyr i Oslo. Med hele 10. etasje og halve 9. etasje får direktoratets ansatte 3 100 kvadratmeter til disposisjon i bygget, som dermed er fullt utleid.

Landbruksdirektoratet flytter fra Stortingsgaten 28 i Oslo sentrum, hvor de har holdt hus siden 1934. Planlagt innflytting i Valle View er i april 2023.

– Vi er svært godt fornøyd med å ha fått på plass en leieavtale i Valle View. Vi har gjennomført en prosess hvor over 40 tilbydere viste interesse. NCCs løsning scoret godt på alle våre oppsatte kriterier og vi ser frem til å flytte inn i nye og moderne lokaler, sier Bjørn G. Hagen, direktør for digitalisering og organisasjon i Landbruksdirektoratet, i en melding.

Les også:»Med Oslo-markedet for sine føtter: Krogsveen til Valle View»

Fullt utleid

Valle View er nå ferdigstilt og når Landbruksdirektoratet er på plass vil kontorbygget på totalt 23 000 kvadratmeter være fullt utleid.

– Det er svært hyggelig å kunne ønske Landbruksdirektoratet velkommen til Valle. Det har vært en god prosess og vi har sammen funnet de gode løsningene som gjør at jeg er overbevist om at Valle View vil bli en svært god arbeidsplass for alle ansatte i Landbruksdirektoratet, sier Eirik Yttervik, Head of sales and marketing i NCC Property Development Norge.

Les også: «Scandic flytter hovedkontoret til Bryn»

Fleksibel arealløsning

Med fremtidsrettede løsninger reduserer Landbruksdirektoratet sitt arealbehov fra om lag 6 000 til 3 100 kvadratmeter. Servicekonseptet med co-workingplasser og et potensielt samarbeid med UDI om møteromsenter, bidrar til en svært god løsning for Landbruksdirektoratet.

– I tillegg innfører vi fleksibel arbeidsplassløsning, hvor ansatte får mulighet for å jobbe fra hjemmekontor to dager i uken. Totalt gir det oss et redusert arealbehov, sier Bjørn G. Hagen.

I tillegg til Landbruksdirektoratet er Utlendingsdirektoratet, NIRAS og Hitachi ABB Power Grids og Eiendomsmegler Krogsveen leietakere i Valle View.

Les også:  «Fortsatt byutvikling og mange nye leieavtaler i Bryn-Helsfyr-området»

Union
Leieavtalen med Landbruksdirektoratet ble nylig signert. Det er UNION Norsk Næringsmegling som håndterer utleie for NCC Property Development Norge, som har utviklet Valle-prosjektet, mens UNION Eiendomskapital er ny eier.

Personbildet:

Landbruksdirektoratet flytter til Valle View i Oslo: F.V:  Thomas Dahle, leder for NCC Property Development Norge, Jørn Rolfsen, Adm direktør, Landbruksdirektoratet, Hilde Hordvik, seksjonssjef drift og service Landbruksdirektoratet, Lars-Erik Wogsted, Asset Management Union, Eirik Yttervik, Head of sales and marketing NCC Property Deveolopment Norge og Bjørn G. Hagen, Direktør for digitalisering og organisasjon Landbruksdirektoratet. (FOTO: Landbruksdirektoratet)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email