La Liga-festen fortsetter på CANAL+
Gå tilbake

La Liga-festen fortsetter på CANAL+

23. august 2012

2012/2013-sesongen av La Liga åpnet med et brak, og til helgen skal Barcelona forsvare tabelltoppen på en stadion der de tapte forrige sesong. CANAL+, med norgeskontor i Helsfyr Panorama, viser 7 kamper fra denne runden.

I tillegg vises de øvrige 3 kampene på CSports.no. Dette fremgår av en pressemelding fra CANAL+:

1. serierunde ble unnagjort i en fei, og hvilken åpning vi fikk på La Liga-sesongen. Fabrice Olinga, den yngste målscoreren i La Ligas historie, åpnet ballet på kuleste vis, Athletic Bilbao og Real Betis fulgte opp med spinnville 3-5, Valencia stjal poeng fra Real Madrid på Santiago Bernabéu, Barcelona og Lionel Messi leverte varene allerede i første kamp mot Real Sociedad, mens Deportivo La Coruña og Valladolid beseiret Osasuna og Real Zaragoza i sine første kamper etter opprykket.

Kommende helg er det duket for runde 2, og blant de mest spennende oppgjørene finner vi Osasuna – Barcelona. Det var nemlig på Reyno de Navarra at Barcelona fikk sitt største dødsstøt i kampen om seriegullet forrige sesong (om man ser bort fra den rene duellen og kampene mot Real Madrid), og i løpet av de syv siste sesongene har ikke katalanerne vunnet mer enn tre kamper borte mot Osasuna.

Oppgjøret spilles også midt mellom de to Supercopa de España-kampene mellom Barcelona og Real Madrid, og således har også Madrid-laget en nøtt i vente mot byrival Getafe. Halvparten av de åtte gangene disse to lagene har møttes på Coliseum Alfonso Pérez har Real Madrid avgitt poeng, og forrige sesong slo Getafe blant annet Barcelona hjemme i sin egen lekegrind.

Serierunden starter med Real Sociedad – Celta Vigo, to lag som er ute etter å reise kjerringa etter tap i 1. serierunde, mens den fortsetter med et møte mellom to av lagene med full pott etter én kamp; Real Betis og Rayo Vallecano. Søndag kveld er det duket for et hett, intenst og myteomspunnet oppgjør mellom Valencia og Deportivo La Coruña, mens Valladolid – Levante blir et mandagsvorspiel foran reprisen av forrige sesongs finale i Europa League; Atlético Madrid – Athletic Bilbao.

Slik er sendeskjemaet for La Liga på CANAL+ denne runden:

Lørdag 25.08 kl. 19.00: Real Sociedad – Celta Vigo, CANAL+ Fotball / Sport HD

Lørdag 25.08 kl. 21.00: Real Betis – Rayo Vallecano, CANAL+ Fotball / Sport HD

Søndag 26.08 kl. 19.00: Osasuna – Barcelona, CANAL+ Fotball / Sport HD

Søndag 26.08 kl. 21.00: Getafe – Real Madrid, CANAL+ Fotball / Sport HD

Søndag 26.08 kl. 23.00: Valencia – Deportivo La Coruña, CANAL+ Fotball / Sport HD

Mandag 27.08 kl. 20.00: Valladolid – Levante, CANAL+ Fotball / Sport HD

Mandag 27.08 kl. 22.00: Atlético Madrid – Athletic Bilbao, CANAL+ Fotball / Sport HD

Espanyol – Real Zaragoza (lørdag kl. 21.00), Málaga – Mallorca (lørdag kl. 23.00) og Granada – Sevilla (søndag kl. 21.00) kan sees på CSports.no.

Kilde og bilde: www.canalplus.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email