Kuehne+Nagel flytter til Valle Vision
Gå tilbake

Kuehne+Nagel flytter til Valle Vision

1. juli 2022

Logistikkselskapet Kuehne+Nagel skal flytte inn på 2 100 kvm i kontoreiendommen Valle Vision, som nå er under bygging ved Helsfyr i Oslo.

Selskapet skal leie 2 100 m2 i byggets 7. og 8. etasje og vil flytte inn i januar 2024. Valle Vision blir et BREEAM-NOR Excellent-bygg på ca 22 000 kvm over 14 etasjer. Det ferdigstilles i første kvartal 2024 er det tredje byggetrinnet av i alt fire på Valle.

Det er nå ca. 5 300 kvm gjenværende ledige kontorlokaler i Valle Vision, mens Valle Wood og Valle View allerede er fylt opp.

Kuehne+Nagel søkte etter nytt hovedkontor med sentral beliggenhet til sine 140 ansatte. De hadde behov for lyse, moderne, fleksible og funksjonelle lokaler med gode tekniske kvaliteter og høy standard. De var også opptatt av godt inneklima og et rikt utvalg av fellesfasiliteter.

Les også : «Leier 20.000 kvm på Bryn og Helsfyr»

– Vi gleder oss til å flytte til Valle i 2024. Kontorlokalene er tilpasset alle generasjoner i arbeidslivet, der vi kan tilrettelegge for sosiale aktiviteter for å skape et godt arbeidsklima for våre ansatte. Servicetilbudet med tilgang til flere personalrestauranter, møteromssenter, treningsrom og sykkelparkering er veldig attraktivt, i tillegg til beliggenheten. Valle Vision dekker alle våre behov, sier Arne Faaberg, adm.dir. Kuehne+Nagel.

Valle vision er det tredje byggetrinnet på Valle som er under bygging. Patentstyret, og Statens Vegvesen har allerede signert leiekontrakter i bygget.

– Det er gledelig at team Valle Vision er funnet tillitten verdig og skal skape et nytt hovedkontor for Kuehne+Nagel. Vi ser frem til den videre fasen sammen og et langt leieforhold. Velkommen om bord, sier Lars Erik Wogsted, forvalter i UNION Eiendomskapital.

UNION Eiendomskapitals value-add fond, UREF II,kjøpte Valle-prosjektet av NCC Property Development Norge i 2019. UNION Norsk Næringsmegling håndterer utleie for hele prosjektet.

Malling & Co Leietakerrådgivning har vært leietakers representant.

Kilde: Union

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email