Med Oslo-markedet for sine føtter: Krogsveen til Valle View
Gå tilbake

Med Oslo-markedet for sine føtter: Krogsveen til Valle View

7. juni 2021

Når Krogsveens eiendomsmeglerkontor på Hasle snart flytter til Valle View på Helsfyr vil de disponere nærmere 500 kvadratmeter i 13. etasje og ha utsikt over hele Oslo.

Les også: «Fortsatt byutvikling og mange nye leieavtaler i Bryn-Helsfyr-området»

Nybygget Valle View ble ferdigstilt våren 2021. UNION Norsk Næringsmegling håndterer utleie for NCC Property Development Norge, som har utviklet Valle-prosjektet, og UNION Eiendomskapital er eier.

Eiendommen ligger i den nye og levende minibydelen Valle, omgitt av alle typer tjenestetilbud  – og rett ved kollektivknutepunktet på Helsfyr.

UDI, NIRAS og Hitachi ABB Power Grids er allerede leietakere i Valle View. Etter leieavtalen med Krogsveen gjenstår det ca 3.000 kvadratmeter ledige lokaler i bygget, ifølge en melding fra NCC.

– Formålet med å flytte vårt Hasle-kontor til 13. etasje i Valle View er å videreutvikle vår gode dynamikk og arbeidsmiljø i tråd med tiden vi nå lever i, samt gjøre det mulig å møte kolleger, kunder og andre på en ny måte. Det er ikke lenger sånn at kunder kommer tilfeldig innom et meglerkontor og at vindusutstillinger med boliger er avgjørende. Det gjøres alltid avtaler med kunder på forhånd, og markedsføringen er målrettet og oppsøkende – enten med kunder fra vårt boligsøkerregister eller ved digital markedsføring, sier administrerende direktør Stian Kløfta i Krogsveen.

– Fra 13. etasje kan vi sitte å se på boligområdene vi skal operere i og vi tror et stort og godt arbeidsmiljø vil gi ekstra energi, lyst og vilje til å følge opp kunder på en god måte. Vi vil fra et større lokale kunne rekruttere flere meglere og ta en større markedsandel. Med felles personalrestaurant og flott takterrasse, som også har gode møteplasser, kan Krogsveen i Oslo bruke bygget som en arena for sine salgsaktiviteter og samlinger, sier  Kløfta.

– Det er spennende utvikling at en virksomhet man tradisjonelt finner på bakkeplan velger å relokalisere til toppen av et moderne kontorbygg som Valle View. I fra 13. etasje kan de også se nesten hele «Oslo-markedet». De nye lokalene er jeg overbevist vil støtte videreutviklingen av Krogsveen som bedrift, sier Eirik Yttervik, Head of Sales and Marketing i NCC Property Development Norge.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email