Kjøper Østensjøveien 39/41: Slår seg sammen og satser sterkere på Bryn
Gå tilbake

Kjøper Østensjøveien 39/41: Slår seg sammen og satser sterkere på Bryn

2. september 2013

SAAS Eiendom og Jahre Eiendom kjøper eiendommen Østensjøveien 39/41 på Bryn av Oslo Areal. Sammen stifter kjøperne selskapet SAJA, som skal drive utleie og forvaltning av tre eiendommer rett ved Brynseng T-banestasjon.

Presseinformasjon
Oslo, 2. september 2013

SAAS Eiendom AS og Jahre Eiendom AS har i mange år vært besittere av hvert sitt kontorbygg på Bryn i Oslo, henholdsvis Brynsveien 5 og Brynsveien 2-4. Som mindre besittere med eiendommer i nærheten av hverandre har selskapene inngått kontorfellesskap og gradvis begynt å samarbeide de siste årene.

For å bli en større og bedre eiendomstilbyder kjøper SAJA naboeiendommen Østensjøveien 39/41 av Oslo Areal. SAJA skal stå for forvaltning og utleie av alle de tre eiendommene.

– Vi har mye felles, kjenner området godt og deler en sterk tro på en positiv videre utvikling her. Samtidig er Østensjøveien 39/41 et attraktivt, nærliggende bygg. Det var derfor naturlig å gå sammen om å kjøpe eiendommen og stifte et felles selskap som kan ta seg av drift og utleie av alle byggene, sier Lars Olav Jahre i Jahre Eiendom.

– Med totalt 15 000 kvm på samme sted, kloss på Brynseng t-banestasjon, vil SAJA effektivisere, forbedre og øke kvaliteten på driften av eiendommene. Leietakerne skal få tettere oppfølging og det vil bli bedre muligheter for tilpasning av arealer ettersom behovene endrer seg. Et samlet fokus gjør det også enklere å utvikle eiendom, sier Hans Petter Lien i SAAS Eiendom.

Østensjøveien 39/41 ligger sentralt nær Brynseng T-banestasjon, er på ca 6 800 kvm og benyttes til kontorvirksomhet. Eiendommen er fullt utleid.

Oslo Areal vil fortsatt være en betydelig eiendomsaktør i området, men konsentrerer sin virksomhet til Helsfyr. Selskapet eier og er for tiden i gang med en storstilt totalrehabilitering av Grensesvingen 7 ved Fyrstikktorget på Helsfyr. Tidligere i år kjøpte Oslo Areal dessuten Fyrstikkalléen 1 og Fyrstikkalléen 3 like i nærheten. Disse eiendommenes samlede areal er på ca 45 000 kvm.

Både Jahre Eiendom, SAAS Eiendom og Oslo Areal er deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktørene driver langsiktig merkevarebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet.

Bildet: – Vi deler en sterk tro på en positiv videre utvikling på Bryn, sier Lars Olav Jahre og Hans-Petter Lien i SAJA, som kjøper Østensjøveien 39/41( i bakgrunnen). Foto: Aina Rognstad


For mer informasjon, kontakt:

Lars Olav Jahre, SAJA
Mobil: 95 80 11 12, e-post: loj@saja.no, www.saja.no

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt:

Per Kristian Lundquist (koordinator og talsmann i prosjektet)
Telefon: 901 99 016, e-post: lundquist@bryn-helsfyr.no

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email