Juleverksted for ALLE på Bryn skole 15. desember
Gå tilbake

Juleverksted for ALLE på Bryn skole 15. desember

3. desember 2019

Søndag 15. desember arrangerer frivillighetsorganisasjonen SIMOF juleverksted i Bryn skoles gymsal. Arrangementet varer fra 13.30 til 17.00 og er åpent for alle.

Juleverkstedet vil ledes av Kreativitas, som er profesjonelle aktivitører. Små og store kan komme og lære seg å lage fine julekreasjoner, og det blir julebasar med mulighet for å kjøpe rimelige, håndlagede gaver og kunstverk fra lokale kunstnere. Et gavetips kan være signerte bøker fra den kjente forfatteren, Roger Phil.

Barnas kafe vil selge  vafler, julekaker og kaffe – og det blir gløgg og pepperkaker til alle. Det blir også mulighet for å kjøpe lodd og delta i lykkehjul med fine premier.

Meld deg på arrangementet her! 

Juleverkstedet arrangeres av SIMOF, som ble etablert i 2016 og står for Samhold I Mangfold Og Frivillighetsarbeid. Organisasjonen driver holdningsskapende arbeid ved å fremme lokal frivillighetsarbeid gjennom samhold og inkludering.

«“Samhold i mangfold” er vårt motto for å skape gode holdninger blant befolkningen, og med raushet når vi vårt mål med å inkludere alle i samfunnet. Vi er en religiøst og politisk uavhengig forening som jobber for å skape møteplasser i nærmiljøet for barn, ungdom og eldre som bl.a. frivillighetssentral, fritidsklubb, generasjonskafé, leksehjelp og annen kurs, rådgivning og foredragsvirksomhet», skriver SIMOF på sine sider.

SIMOF hjelper til å koordinere og tilby aktiviteter i nærmiljøet gjennom frivillig arbeid samt å jobbe for inkludering og kulturutveksling. Organisasjonen har startet sitt frivillighetsarbeid i Groruddalen, og mange av arrangementene holdes på Ulven, Fjellhus, Teisen og Bryn-Helsfyr-området. Men de er åpne for alle.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
SIMOF Førjulstreff Breyn skole desember 2019 SIMOF Førjulstreff Breyn skole desember 2019