Jabra utvider Connect-serien
Gå tilbake

Jabra utvider Connect-serien

28. september 2022

Teknologiselskapet Jabra med norgeskontor i Brynsveien 13 utvider sin Connect-serie med «ekte» trådløse ørepropper for stedsuavhengig arbeid

Ifølge en pressemelding er nye Connect 5t det tredje produktet i Jabras Connect-serie, som fra før består av hodesettet Connect 4h og den bærbare høyttalertelefonen Connect 4s. Serien retter seg mot dem som trenger fleksible løsninger for stedsuavhengig arbeid.

Connect 5t er trådløse ørepropper for både hjemmekontoret og fritidsbruk. Øreproppene har Hybrid Active Noise Cancellation og beskyttelse mot vindstøy for at man kan jobbe like effektivt stedsuavhengig som på kontoret.

Kombinasjonen av innover- og utoverpekende mikrofoner skal gi støyreduksjon fra både innsiden og utsiden av øret slik at man kan snakke uten forstyrrelser. 6-mikrofonteknologien gir førsteklasses lyd i samtaler og 6mm høyttalere rik lyd når du hører på musikk. Øreproppene har SBC-, AAC- og Qualcomm® aptX™-kodeks som ytterligere forbedrer lyden. Og med Spotify Tap playback er musikken tilgjengelig med et enkelt trykk.

Connect 5t er basert på nylanserte Elite 5 og kan kobles til to enheter samtidig, som PC og mobil, med funksjonen Bluetooth Multipoint. For Android- eller Windows-brukere kobles øreproppene til i løpet av sekunder med Google Fast Pair og Microsoft Swift Pair.

Batteritiden er på opptil syv timer og 28 timer med medfølgende Qi-sertifisert trådløse ladeplate og ladeetui. Funksjonen for hurtiglading gir én times bruk på ti minutters lading – praktisk hvis du har behov for å snakke mye i løpet av dagen.

– Alle kjenner til utfordringene med dårlig lydkvalitet i samtaler eller når man befinner seg i støyrike omgivelser. Visjonen vår for Jabra Connect-serien er at folk skal se og høres profesjonelle ut uansett hvor de befinner seg i hjemmet. Alle bør ha frihet og mulighet til å jobbe på farten og Connect 5t er perfekt for dette, sier Calum MacDougall, SVP i Jabra.

Nøkkelspesifikasjoner Connect 5t:

6-mikrofonteknologi – Klare samtaler for virtuelle møter
Hybrid Active Noise Cancellation – Blokkerer ut bakgrunnsstøy for bedre konsentrasjon
Smarte tilkoblingsmuligheter – Koble til to enheter samtidig med Bluetooth Multipoint og tilkobling i løpet av sekunder med Google Fast Pair og/eller Microsoft Swift Pair. Spotify Tap gir enkel tilgang til musikk
Opptil syv timers batteritid og 28 timer med etui – Samtaler hele dagen. Trådløs ladeplate er inkludert
6mm høyttalere – Gir rik lyd i og utenfor arbeidstid
Handfri stemmeassistent – Google Assistant* og Alexa innebygget
Trådløs ladeplate inkludert

Connect 5t kan kjøpes hos blant annet Power og Elkjøp fra midten av oktober. Veiledende utsalgspris er kr 1699.


Kilde og bilder: Jabra

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email