Jabra tilrettelegger for bedre samarbeid i hybride møter
Gå tilbake

Jabra tilrettelegger for bedre samarbeid i hybride møter

8. februar 2023

Jabra med norgeskontor på Bryn i Oslo opprettholder utviklingstempoet for produkter innen lyd, video og samarbeidsløsninger. PanaCast Video Bar System er  selskapets nye løsning i PanaCast 50-porteføljen for små og mellomstore møterom.

Den integrerte løsningen består av en Android-basert kontrollenhet, førsteklasses SOC-er (System-on-chip), høyttalere, mikrofoner og videokamera, i tillegg til nettverks- og skjermgrenseflater som gir enkel utrulling. Løsningen har en kontrollenhet med 10,1 tommers berøringsskjerm for å administrere møteopplevelsen. Systemet kjører Microsoft Teams Rooms sikkert på Android eller Zoom Rooms.

Den komplette porteføljen leverer ifølge en pressemelding fleksible utrullingsmuligheter for å gi den beste samarbeidsopplevelsen med enten en integrert løsning på Android, modulært på Windows gjennom PanaCast 50 Room System med Lenovo og Creston, eller en BYOD-løsning med PanaCast 50.

Den ultimate hybride møteopplevelsen

PanaCast 50 Video Bar System har samme prisvinnende brukeropplevelse som de to andre løsningene i porteføljen. Løsningen har full romdekning med unik 180-graders visning med panoramisk 4K i multikameraoppsett som leverer naturtro visning av menneskene i møterommet. PanaCast 50 Video Bar System har også åtte profesjonelle mikrofoner med stemmegjenkjenning og intelligente algoritmer som automatisk identifiserer og fjerner ekko og statisk støy, i tillegg til fire kraftige høyttalere i stereooppsett uten vibrasjoner. De intelligente funksjonene Virtual Director, Intelligent Zoom og Dynamic Composition gir en engasjerende opplevelse for møtedeltakere som ikke er til stede i rommet.

PanaCast 50 Video Bar System er utviklet for å tilpasse seg møteplattformer og hybridarbeid gjennom enhetens programvare bygget på kunstig intelligens. Den er enkel å installere, administrere og bruke. PanaCast Control har ett-trykks tilgang til start/delta uten behov for andre enheter.

– Det er et stort behov for forbedret samarbeid i dagens hybride arbeidsmiljøer. Våre undersøkelser viser at møtelikhet har stor betydning for ansattes opplevelser, velvære og produktivitet. Nye PanaCast 50 Video Bar System kan vesentlig forbedre hybride møter. Løsningsporteføljen PanaCast 50 tilbyr alle virksomheters behov til små og mellomstore møterom, enten som BYOD-enhet eller som komplett møteromsløsning. Vi ønsker å tilrettelegge for gode diskusjoner og innovasjon blant møtedeltakere uansett hvor de befinner seg, sier Aurangzeb Khan, SVP for Intelligent Vision Systems i Jabra.

Nøkkelfunksjoner PanaCast 50 Video Bar System:
• Integrert videobar som kjører Microsoft Teams Rooms på Android og støtter lisensiert Zoom Rooms uten behov for ekstern enhet
• Full romdekning med unik 180-graders visning i panoramisk 4K med tre 13-megapikselkameraer
• Åtte retningsstyrte mikrofoner og fire kraftige høyttalere med ekkokansellering, støyfjerning, full dupleks og Super Wideband lyd.
• Innovativ intelligent møteopplevelse for å støtte hybride møter
• Enkel start/delta via én berøring på kontrollenheten
• HDMI-basert deling av innhold, støtte for dobbel visning og proximity join, som betyr at du får mulighet til å koble deg til Microsoft Teams Rooms-utstyret hvis du er i nærheten av møterommet, såfremt det er ledig- Rask og enkel installasjon
• Miljøsensorer overvåker luftkvaliteten i rommet i sanntid
• Bevegelsessensorer registrerer mennesker i rommet slik at systemet slår seg på og er alltid klart til bruk
• Anonymisert personteller for å overvåke rombruk

PanaCast 50 Video Bar System blir tilgjengelig fra juni 2023 til veiledende utsalgspris på $4299/€3649

Mer info her.

Om Jabra
Jabra er en verdensledende merkevare innenfor lyd, video og samarbeidsløsninger – utviklet for å berike forbrukere og virksomheter. Selskapet er en stolt del av GN Group og jobber dedikert for at folk kan høre mer, gjøre mer og være mer enn de trodde var mulig. Jabras utviklingsevne leder veien og bygger på 150 års pionerarbeid i GN. Dette gjør at vi kan skape integrerte verktøy for kontaktsentre, kontorer og samarbeid som hjelper ansatte å jobbe mer produktivt fra hvor som helst; og ekte trådløse hodetelefoner og ørepropper som gir forbrukere bedre samtaler, musikk og underholdning. GN, grunnlagt i 1869, opererer i 100 land og leverer innovasjon, pålitelighet og brukervennlighet. GN sysselsetter over 7000 mennesker og omsatte i 2021 for DKK 15,8 mrd. GN Audio omsatte for DKK 10,4 mrd. GN gjør at livet høres bedre ut og er notert på Nasdaq Copenhagen. www.jabra.com

Kilde og bilder: Jabra

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email