Jabra starter det nye året aktivt
Gå tilbake

Jabra starter det nye året aktivt

4. januar 2022

Jabra med norgeskontor på Bryn starter det nye året akkurat som det gamle ble avsluttet; aktivt. Nå lanseres Elite 4 Active – ekte trådløse ørepropper for aktive livsstiler.

Selskapet, som er verdensledende innenfor lyd-, video- og samarbeidsløsninger, og i Norge har kontorer i Brynsveien 13 i Oslo, fortsetter å flytte grenser gjennom utvikling av nye produkter. Dette har gitt kraftig økende etterspørsel og omsetningsvekst de siste årene.

Nylanseringen gjøres i forbindelse med den gigantiske elektronikkmessen CES i Las Vegas.

Elite 4 Active tåler tøff bruk og er IP57-klassifisert for beskyttelse mot vann og svette. Øreproppene er også designet for å sitte trygt under trening med mye bevegelse. Elite 4 Active har en anbefalt utsalgspris på kr. 1299 og imøtekommer dermed prisbevisste mennesker som ønsker en ekte trådløs løsning med førsteklasses samtalekvalitet. Øreproppene har batteritid på opptil syv timer (opptil 28 timer med ladeetui) og funksjoner for hurtiglading.

Elite 4 Active har innebygd Alexa, Spotify Tap playback og Google Fast Pair*, som er unikt i denne priskategorien. Dette gir mulighet for umiddelbar parring når øreproppene skrus på og sømløs parring til Android-enheter. Spotify Tap playback gir raskere tilgang til musikk og funksjonene gjør det totalt sett enklere enn noensinne å få maksimalt ut av øreproppene.

Elite 4 Active har aktiv støykansellering (ANC) som blokkerer ut støy på eksempelvis treningssenteret. Musikkopplevelsen kan forbedres ytterligere med den justerbare equalizeren og HearThrough gir økt bevissthet på omgivelsene, eksempelvis når du løper i byen.

4-mikrofonteknologi gir Elite 4 Active utmerket samtalekvalitet. Den er beskyttet av et spesielt mesh-trekk for økt beskyttelse mot vindstøy. Øreproppene har vingefritt, ergonomisk design og er tilgjengelig i fargene marineblå, sort og mint.

Nøkkelspesifikasjoner Elite 4 Active:
• Sikker, aktiv passform med ergonomisk vingefritt design
• IP57-rating
• Active Noise Cancellation (ANC)
• 6mm høyttalere og justerbar equaliser
• HearThrough-teknologi
• Samtaleteknologi med fire mikrofoner
• Opptil syv timers batteritid og opptil 28 timer med ladeetui
• Mulighet for bruk av én av proppene i mono-modus
• Innebygget Alexa eller Spotify Tap playback og Google Fast Pair*

Kilde og produktbilder: Jabra

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email