Jabra lanserer ørepropper i ny Elite-portefølje
Gå tilbake

Jabra lanserer ørepropper i ny Elite-portefølje

6. september 2021

Jabra, som er verdensledende innenfor lyd- , video- og samarbeidsløsninger og har norgeskontor i Brynsveien 13 i Oslo, fortsetter å flytte grenser gjennom utvikling av nye produkter.

Selskapet opplever kraftig etterspørselsvekst for sine produkter, og morselskapet, GN Audio, fikk en organisk omsetningsvekst på hele 42 prosent i 2020.

Les også: Jabra med kraftig vekst i hjemmekontormarkedet.

Nye ørepropper

Nå lanseres trådløse ørepropper i den nye Elite-porteføljen. De første produktene ut er Jabra Elite 7 Pro, Elite 7 Active og Elite 3 – som sies å flytte grenser innenfor samtaleteknologi, passform, lydopplevelse og design.

Jabra var blant de første som introduserte 100 prosent trådløs teknologi og har vært gjennom viktig læring i seks generasjoner ørepropper. Læringen er nå brukt til å fornye teknologien så den passer bedre til dagens millioner av brukere.

«Den nye Elite-serien er skreddersydd ulike bruksscenarioer. Elite Pro-kategorien er utviklet for brukere som ønsker det beste av det beste og Active-kategorien for aktive livsstiler og trening. Elite 3 er kjernen i kategorien 100 prosent trådløse ørepropper og setter ny standard i den lavere prisklassen», skriver selskapet i en pressemelding.»

Jabra MultiSensor VoiceTM

Den innovative Jabra MultiSensor VoiceTM -teknologien i Elite 7 Pro gir svært tydelige samtaler også i de mest støyrike omgivelsene. Teknologien kombinerer en bone conduction-sensor med 4-mikrofonsteknologi og
algoritmer for å gi krystallklare samtaler. Jabras ekspertise innenfor utvikling av intelligente algoritmer har resultert i et av de første produktene til forbrukere som har denne hybridteknologien.

En avansert Voice Pick-Up-sensor (VPU) i begge øreproppene gjør Jabra MultiSensor VoiceTM spesielt effektiv. Intelligente algoritmer analyserer hele tiden støy som fanges opp av de innebygde mikrofonene,
og når de registrerer vindstøy aktiveres automatisk VPU-sensoren. Bone conduction-teknologien overfører stemmen via vibrasjonene i kjevebenet, og den intelligente algoritmen bruker deretter den beste kombinasjonen av bone conduction-sensoren og mikrofonene for å gi den beste samtaleklarheten.

Den justerbare, aktive støykanselleringen (ANC) bidrar også til en førsteklasses opplevelse. Lyden kan ytterligere tilpasses med Jabra MySound-teknologien, som gjør at man kan opprette personlig lydprofil og bruke HearThrough – en teknologi for å definere nøyaktig hvor mye støy utenfra man ønsker å slippe inn.

Elite 7 Pro er 16 prosent mindre enn populære Jabra Elite 75t, som er Jabras minste ørepropper hittil. Gjennom selskapets database med over 62 000 øreskanninger har selskapet kunne danne seg et bilde av gjennomsnittsmenneskets øre og dermed re-designe øreproppene. Elite 7 Pro har ni timers uavbrutt spilletid med ANC og 35 timer via ladeetuiet. Fem minutters hurtiglading gir 1,2 timers bruk. Elite 7 Pro har innebygd Alexa, Siri og Google Assistant (kun Android).

Jabra ShakeGripTM-teknologi

Jabra Elite 7 Active er utviklet for folk som ønsker den beste passformen til trening og en aktiv livsstil. Bortsett fra Multisensor Voice-teknologien leverer Active-utgaven den samme høykvalitetsopplevelsen som Elite 7 Pro gjennom fire innebygde mikrofoner til samtaler, ytterligere to til personalisering og justerbar ANC. På grunn av Jabras forståelse for ørets oppbygging, bruken av flytende silikongummi og et vingefritt design er Elite 7 Active med SnakeGrip-belegg skapt for å gi en perfekt passform. For personer som trener utendørs vil trådnettet i mikrofonen fjerne vindstøy under samtaler, mens den kraftige lyden gir en musikkopplevelse som gir treningen energi.

Jabra Elite 3

Jabra Elite 3 er valget for folk som ønsker fyldig lyd, kraftig bass og klare samtaler til en lavere pris. Elite 3 har 6mm høyttalere, 4-mikrofonsteknologi, klasseledende musikkequalizer, Qualcomm aptXTM HD-lyd og syv timers batteritid (28 timer med ladeetui). Øreproppene har førsteklasses støyisolering, HearThrough-funksjon, passform med høy komfort og elegant, dansk design i et bredt fargespekter, blant annet Dark Grey, Navy, Lilac og Light Beige.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email