Jabra integrerer lyd- og videoløsninger i kompakte arbeidsrom
Gå tilbake

Jabra integrerer lyd- og videoløsninger i kompakte arbeidsrom

17. oktober 2023

Jabra med norgeskontor på Bryn har inngått en avtale med MuteBox om integrasjon av lyd- og videoløsninger i kompakte samarbeids- og møtebokser.

Mange virksomheter har de siste årene måttet revurdert hvordan kontorlokalene brukes som følge mer hybridarbeid og flere videomøter. Som et alternativ til å utvikle nye møtelokaler tilbyr MuteBox plassbesparende arbeidsrom for møter og konsentrasjonsarbeid uten forstyrrelser.

Danske MuteBox ble etablert i 2019 og produktene produseres i Danmark av materialer fra danske underleverandører for å redusere transport og CO2-avtrykk. Danske Jabra, som i Norge har kontorer i Brynsveien på Bryn i Oslo, satser kraftig på lyd- og videoløsninger for virksomheter og ble tidlig en del av produktutviklingen, blant annet for å løse en stor utfordring med MuteBox-produktene; at alle personene i rommet vises i bildet i videomøter.

Sammen har de to aktørene utviklet MuteBox Meet, et lydisolert møtelokale for opptil fire personer og med hjul for enkel flytting. Møteløsningen ble integrert med konferansehøyttaleren Jabra Speak 750 og Jabra PanaCast, en intelligent videobar som ved hjelp av tre 13-megapikselkameraer fletter sammen tre bilder til ett i sanntid. Dette gir 180-graders visning og sørger for at alle videomøtedeltakere blir inkludert i bildet, samtidig som større møterom kan frigis og kontorplassen brukes mer effektivt.

De to danske selskapene har også samarbeidet om utviklingen av MuteBox Work, en ergonomisk arbeidsstasjon med whiteboard og Jabra PanaCast 20, som leverer 4K Ultra-HD-video til personlige videomøter.

– Samarbeidet kombinerer det beste fra to verdener – den innovative, spennende startup-mentaliteten i MuteBox og Jabras arv og ekspertise innenfor lyd- og videoteknologi. Derfor kan vi nå tilby innovative produkter og moderne arbeidsområder som forbedrer samarbeid og bidrar til at virksomheter får mest mulig ut av plassen i kontorlokalene, sier Johnny Poulsen, forretningsutvikler i Norden for Jabras videoløsninger.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email