Drop-in-arrangement om Helsfyr-utviklingen
Gå tilbake

Drop-in-arrangement om Helsfyr-utviklingen

5. mai 2019

På vegne av Veidekke Eiendom og Oslo Areal arrangerte LÉVA Urban Design et drop-in arrangement om utviklingen av Helsfyr-området torsdag 9. mai på F21 – Fyrstikkalleen skole.

Her kunne deltakerne blant annet være med å bygge livet i den nye Strøksgaten, prate med arkitektene og se hva ungdommene tenker om fremtiden på Helsfyr. Og bli med å gjøre noen raske forbedringer på Helsfyr allerede nå i år.

Bakgrunnen for arrangementet var at Veidekke Eiendom og Oslo Areal siden 2018 har arbeidet med planforslag for eiendommene Grenseveien 97 og Grensesvingen 9, på østsiden av Fyrstikktorget på Helsfyr.

Ved oppstart av planarbeidet ble det gjennomført en større sosio-kulturell stedsanalyse for området Helsfyr. Responsen var stor, 650 personer svarte på mange spørsmål i undersøkelsen. Analysen ga utbyggere mye og verdifull kunnskap om området Helsfyr. Som en oppfølging av dette ble det 9. mai 2019 holdt et medvirkningsarrangement på F21 skole.

– Vi valgte denne møteformen for at arrangementet skulle passe for alle aldersgrupper, her var det også anledning til å ta med barn. Målet med arrangementet var at det skal være både informativt, en god anledning til å gi innspill og gøy å delta på for alle, sa daglig leder Aslaug Tveit i LÉVA Urban Design AS.

Link til arrangementet på Facebook her:

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
F21 Fyrstikkalleen skole, Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet F21 Fyrstikkalleen skole, Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet