Velkommen til drop-in-arrangement om Helsfyr-utviklingen 9. mai | Velkommen til drop-in-arrangement om Helsfyr-utviklingen 9. mai
Gå tilbake

Velkommen til drop-in-arrangement om Helsfyr-utviklingen 9. mai

Få informasjon og gi dine innspill til Helsfyr-utviklingen! På vegne av Veidekke Eiendom og Oslo Areal arrangerer LÉVA Urban Design et drop-in arrangement om utviklingen av Helsfyr-området torsdag 9. mai på F21 – Fyrstikkalleen skole.

Her kan du blant annet være med å bygge livet i den nye Strøksgaten, prate med arkitektene og se hva ungdommene tenker om fremtiden på Helsfyr. Kanskje har du lyst til å bli med å gjøre noen raske forbedringer på Helsfyr allerede nå i år? Det loves servering av både mat og artige opplevelser.

Bakgrunnen for arrangementet er at Veidekke Eiendom og Oslo Areal siden 2018 har arbeidet med planforslag for eiendommene Grenseveien 97 og Grensesvingen 9, på østsiden av Fyrstikktorget på Helsfyr.

Ved oppstart av planarbeidet ble det gjennomført en større sosio-kulturell stedsanalyse for området Helsfyr. Responsen var stor, 650 personer svarte på mange spørsmål i undersøkelsen. Analysen ga utbyggere mye og verdifull kunnskap om området Helsfyr. Som en oppfølging av dette gjennomføres torsdag 9. mai et medvirkningsarrangement på F21 skole i tidsrommet 16.00 – 19.00.

– Vi har valgt denne møteformen for at arrangementet skal passe for alle aldersgrupper, her er det også anledning til å ta med barn. Målet med arrangementet er at det skal være både informativt, god anledning til å gi innspill og gøy å delta på for alle, sier daglig leder Aslaug Tveit i LÉVA Urban Design AS.

Link til arrangementet på Facebook her:

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
F21 Fyrstikkalleen skole, Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet F21 Fyrstikkalleen skole, Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet