28 års lojalitet til Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

28 års lojalitet til Bryn-Helsfyr

16. desember 2011

– Vi har i 28 år satt stor pris på Bryn-Helsfyrs fordeler som kommunikasjonsknutepunkt med nærhet til både sentrum og Gardermoen, i tillegg til de mange praktiske fasilitetene i området, sier Anita Ellingsen, HR-ansvarlig i Intrum Justitia.

Selskapet har hatt tilhold på Bryn-Helsfyr siden 1983, og er dermed en av en rekke trofaste områdeveteraner.

I alle disse årene har Intrum Justitia holdt til i Nils Hansens vei 2, der de for noen år siden utvidet, bygget om og moderniserte lokalene i samarbeid med utleieren, Bryn Eiendom.

– Vi disponerer nå 2255 kvm topp moderne kontorarealer i 4. og 5. etasje i et område vi trives veldig godt i, forklarer Anita Ellingsen (personbildet).

Kundens lønnsomhet i fokus
Ved å tilby effektive tjenester og høy kvalitet overfor både kunder og skyldnere, bidrar selskapet til at kundene får bedre kontantstrøm, langsiktig lønnsomhet og fornøyde kunder.

Ifølge Ellingsen er dette en viktig nøkkel til selskapets vekst og sterke posisjon i Norge så vel som Norden og resten av Europa.

– I alle våre oppgaver arbeider vi for å forbedre kundenes likviditet og lønnsomhet – fra kredittinformasjon, fakturering, reskontroservice og inkasso til overvåking og kjøp av fordringer, sier hun.

Europeisk markedsleder
Med en konsernomsetning på SEK 3,8 milliarder i 2010 og egne kontorer i 22 europeiske land inklusiv Norge, er Intrum Justitia Europas ledende aktør på kredittadministrative tjenester og inkasso. Ved hjelp av et globalt nettverk av agenter bistår selskapet dessuten kunder på 170 markeder utenfor Europa. Intrum Justitia AB har vært notert på børsen i Stockholm siden juni 2002.

I dag teller selskapet rundt 120 ansatte i Norge, fordelt på ca 100 ved hovedkontoret i Nils Hansens vei på Bryn-Helsfyr og ca 20 ansatte ved avdelingskontoret i Rørvik i Nord-Trøndelag.

I fjor kjøpte selskapet Aktiv Kapitals inkassovirksomhet i Norden. Kjøpet var et viktig element for å oppfylle strategien om markedslederskap i så vel Norden som i hele Europa.

– Oppkjøpet styrket først og fremst vår posisjon i det norske markedet. Dette, samt at vi ytterligere befestet posisjonen som markedsledere i Finland og Sverige, gjør Intrum Justitia til en av de absolutt største aktørene i Norden, sier Ellingsen.

Mer om Intrum Justitias virksomhet, tjenester osv på www.intrum.com/no


Bilder: Intrum Justitia

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Intrum kontor Intrum kontor Intrum resepsjon Intrum resepsjon Intrum utvendig bygg Intrum utvendig bygg Anita Ellingsen 2 Anita Ellingsen 2 Intrum logo resepsjon Intrum logo resepsjon