Intelecom og Baze Technology i partnerskap for maritime løsninger
Gå tilbake

Intelecom og Baze Technology i partnerskap for maritime løsninger

22. september 2008

"Sammen med Baze Technology skal vi vise hva som ansees som høy standard i de maritime miljøer", heter det i en melding fra Bryn-Helsfyr-selskapet Intelecom.

Intelecom og Baze Technology har signert en partneravtale som lar Intelecom inkludere BazePort® i sitt Maritime Solutions – totalkonsept for kommunikasjon ombord.

– BazePort® er et nytt produkt i offshore og maritime sektor og vi ser store muligheter, sier direktør for strategi og markedsutvikling hos Baze Technology, Christian Rambech Dahl. – Det er vår strategi å alliere oss med ledende leverandører i ulike markedssektorer. Innenfor offshore og maritim markedet kunne vi ikke funnet en bedre partner enn Intelecom.

BazePort® er en triple-play totalløsning som øker både velferd og sikkerhet ombord i offshore- og marine miljøer. Løsningen tilbyr informasjon, underholdning, kommunikasjon og portaltjenester for både besøkende og ansatte ombord. Brukeren vil gjennom BazePort® få kritiske informasjonstjenester, TV, video, internett, telefoni, e-post m.m. fra ett enkelt brukergrensesnitt på én skjerm.

– Triple-play og unified communications er viktige verktøy for våre kunder og vil bli kritiske for effektiv kommunikasjon om bord, sier Trygve Hagevik, daglig leder i Intelecom Norge AS. – Vi har kjent Baze Technology i noen år og har forstått hvordan deres teknologi og løsninger kan gi våre maritime kunder mer effektiv kommunikasjon og bredere underholdning. Vi føler oss sikre på at offshore- og maritim sektor vil har stort utbytte av BazePort®.

– BazePort® tillater oss å levere kommunikasjons- og underholdningstjenester om bord med et svært enkelt og brukervennlig brukergrensesnitt. Med kun én terminal for alle tjenester, reduseres både kompleksitet og vekt, sier direktør for konseptutvikling, Birgitte Johannessen i Intelecom Group ASA.

Systemet er utviklet gjennom flere år av det norske selskapet Baze Technology og er installert i tusentall på sykehus i Norge.

Partneravtalen mellom Intelcom og Baze Technology dekker i første omgang det norske markedet, men kan utvides internasjonalt, igølge Intelecoms norske web-sider.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email