Intelecom kaprer nye kommuner
Gå tilbake

Intelecom kaprer nye kommuner

27. november 2008

Både Norges nordligste kommune Nordkapp, og Frøya kommune i Sør-Trøndelag har i følge en pressemelding valgt Intelecom som leverandør.

Nordkapp kommune er mest kjent for Nordkapplatået som er Europas nordligste punkt. Den nye telefoniløsningen skal knytte sammen kommunens lokasjoner i et felles IP-telefoni nett. I tillegg skal alle kommunale mobiltelefoner knyttes inn i løsningen.
Løsningen består av Alcatel-Lucents nye integrerte tjenesteplattform – BICS (Business Integrated Communication System).

Frøya kommune en av Norges største fiskerioppdrettskommuner og er en øykommune lengst vest på Trøndelagkysten. Kommunen har valgt Intelecom Norge som fremtidig leverandør av kombinerte IP og mobiltelefonitjenester, og de vil i løpet av det kommende halvåret bygge ut tjenestene for alle sine avdelinger. Løsningen består av Alcatel OXE og TRIO Enterprise med kombinert callsenter/ sentralbord basert på TRIO Agent Attendant.

Intelecom Norge AS er en av landets ledende integratorer innenfor utvikling, integrasjon, levering og sammensetning av kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet. Selskapet leverer nettsentriske og kundesentriske løsninger og kombinasjoner av disse innen datakommunikasjon og telefoni. Intelecom har hovedkontor i Brynsveien 13 på Bryn-Helsfyr i Oslo, og et landsdekkende teknisk apparat på 70 personer som utfører installasjon, service og drift av kundenes telefonisystemer og datanett. Disse personene, sammen med organiseringen av selskapets tekniske tjenester, gjør Intelecom i stand til å levere tjenester med høy kvalitet for Alcatel-, Cisco-, Ericsson- og Nortel-utstyr i hele Skandinavia.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email