Intelecom: Ellevte kvartal med lønnsom vekst
Gå tilbake

Intelecom: Ellevte kvartal med lønnsom vekst

28. oktober 2008

Intelecom Group ASA nådde et driftsresultat på 6,2 millioner kroner i 3. kvartal, sammenlignet med 5,0 millioner samme periode i fjor. Dette er det ellevte kvartalet på rad hvor Intelecom innfrir målsetningen om lønnsom vekst, heter det i en melding fra selskapet.

I tredje kvartal var omsetningen 122,6 millioner kroner, en fremgang på 18,2 prosent fra foregående kvartal (103,7 millioner kroner).

Selv om sommerferien treffer en stor del av kvartalet, har Intelecom fått en rekke nye kontrakter og utvidet eksisterende avtaler i tredje kvartal. Selskapet har blant annet signert avtale med NAV på leveranser av kommunikasjonsløsninger som inneholder IP-telefoni, videokonferanse og støttesystemer. Intelecom har også inngått avtale med StatoilHydro om ny telefoniløsning på oljefeltet Haltenbanken.

Med disse kontraktene har Intelecom styrket sin posisjon innen to av sine viktigste segmenter; offentlig- og olje/gass-sektoren.

Administrerende direktør i Intelecom ASA, Eivind Hauglie-Hanssen, forventer fortsatt vekst på tross av forventninger om en generell oppbremsning i økonomien. Det er forventet at store deler av veksten vil komme innen økt salg av tjenester og utenfor Norge.

– Selv med en sterk markedsposisjon og fortsatt vekst i Norge, vil satsingen i Sverige og Danmark på sikt medføre at en relativt større andel av omsetningen vil komme fra våre naboland, sier Hauglie-Hanssen.

I tredje kvartal utgjorde salget i Norge, Danmark og Sverige hhv 106,0 millioner kroner, 9,2 millioner kroner og 5,4 millioner kroner.

Kilde: Intelecom

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email