IK Gruppen satser videre på Bryn
Gå tilbake

IK Gruppen satser videre på Bryn

6. januar 2022

IK Gruppen har kjøpt stadig flere eiendommer på Bryn, og har nettopp etablert hovedkontor i eget nybygg, «Bruvin Park» i Brynsveien. Nå har eiendomsselskapet kjøpt naboeiendommen Tvetenveien 4.

Kombinasjonseiendommen huser leietakere som Sense Norge, Keyforce Norge og treningssenteret Toppform Gym.

Tvetenveien 4. Foto: Google Street View

Tvetenveien 4 ligger bare noen hundre meter fra Brynsveien 16, hvor IK Gruppen nå har ferdigstilt det nye kontorbygget Bruvin Park på ca 6737 kvm fordelt på fem etasjer over bakken og tre plan med parkeringskjellere. Selskapet har samlokalisert egen virksomhet i deler av nybygget, og alle resterende arealer er utleid til eksterne leietakere.

Bruvin park. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet

IK Gruppen, som investerer i, utvikler og drifter eiendom i Oslo og Akershus, har kjøpt stadig flere eiendommer på Bryn. Inklusiv Tvetenveien 4 består Bryn-porteføljen av 13 eiendommer på totalt ca. 36 mål med over 43 000 kvm næringsareal.

– Vi har lenge vurdert Bryn som et stadig mer attraktivt område av Oslo, og har over tid investert i flere eiendommer her. Tvetenveien 4 passer perfekt inn i Bryn-porteføljen vår, og har super tilgjengelighet via vei og to kollektivknutepunkt. Vi ser spennende utviklingsmuligheter for eiendommen, sier Bjørn Erik Indahl i IK Gruppen.

Parti fra Bryn-Helsfyr-området, med illustrasjon av Bruvin park i forgrunnen. Foto: IK Gruppen

Bidrar til områdeutviklingen

IK Gruppen v/Maya Eiendom er deltaker i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der over 20 eiendomsaktører samarbeider og driver omdømmebygging av hele området som attraktivt nærings- og boligområde.

– Bryn-Helsfyr-området er i rask utvikling til et mer levende og publikumsvennlig område, og samarbeid og helhetlig tenking er viktig. Vi ønsker å bidra til områdeutviklingen. Akkurat som for nybygget Bruvin park, vil vi legge vekt på dette i den fremtidige utviklingen av Tvetenveien 4, sier Indahl.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email