IBM og WM-data leverer vellykket SAP prosjekt til Jordan
Gå tilbake

IBM og WM-data leverer vellykket SAP prosjekt til Jordan

28. juni 2007

Oslo, 25. juni 2007: – Den nye SAP løsningen til Jordan gikk i ordinær drift i mars, og etter tre måneder er de svært fornøyd med sin nye løsning.

Siden september 2006 har WM-data levert prosjektdrift av løsningen, mens R5 og IBM har arbeidet med implementering og tilpasning av SAP-løsningen til Jordans forretningsbehov. I første omgang er løsningen implementert for Jordan AS i Norge og omfatter ca. 80 SAP brukere. Løsningen omfatter SAP ERP, SAP APO (Advanced Production Optimizer), SAP BW (Business Warehouse) og SAP Solution Manager. Over tid er det naturlig at løsningen også vil dekke de utenlandske datterselskapene til Jordan AS.

”WM-data og IBM har gjennomført prosjektet på en svært profesjonell måte, til både avtalt tid og innenfor kostnadsrammen”, uttaler økonomidirektør (CFO) Gisle Bjørnstad i Jordan.

WM-data har etablert løsningen på sin FlexFrame-baserte SAP-hosting plattform som er en svært skalérbar og fleksibel driftsplattform. Ved å splitte tidligere integrerte komponenter for prosessering, lagring, nettverk og kontroll/overvåking, kan FlexFrame levere et IT-landskap som kan administreres med stor fleksibilitet. Dette forbedrer og forenkler installasjon, kapasitetsutnyttelse, vedlikehold og drift betydelig.

Et viktig infrastrukturelement er virtualisering av applikasjonstjenester; – SAP programkomponenter er installert sentralt og kan kjøres ved behov på en hvilken som helst server. Siden applikasjoner ikke lenger er installert på enkeltservere, kan kapasitetsutnyttelse og fleksibilitet økes dramatisk og IT infrastruktur dermed utnyttes mer økonomisk.

”Vi er svært stolte over å ha fått Jordan på kundelisten, og at vi nok en gang har fått bevist at vår SAP driftsløsning blir godt mottatt i markedet. Samarbeidet mellom WM-data og IBM har fungert meget godt, og bør bane vei for flere tilsvarende prosjekter”, sier markeds- og kommunikasjonssjef Pieter Spilling i WM-data Infra Solutions.

”SAP-løsningen som er implementert hos Jordan er basert på Packaged Solution, det vil si en prekonfigurert løsning. På den måten har prosjektgruppen spart tid på de områdene hvor de pre-konfigurerte prosessene dekker Jordan sitt behov, samtidig som de har kunnet fokusere på de områdene der Packaged Solution ikke dekket Jordan sine prosesser. Ved å bruke en prekonfigurert løsning har implementeringstiden blitt redusert samtidig som fokus i arbeidet har vært på de komplekse prosessene hos Jordan", sier Rolf. G. Larsen i IBM GBS.

Kilde: http://www.logicacmg.com/Norway/400006537

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email