HP styrker programvareporteføljen for SOA
Gå tilbake

HP styrker programvareporteføljen for SOA

19. november 2008

HP, som har sitt norske hovedkontor på Bryn-Helsfyr i Oslo, lanserer HP SOA Systinet 3.00, en ny programvare for tjenesteorientert arkitektur (SOA) og governance. Programvaren bidrar til bedre utnyttelse av ressurser fra organisasjoners SOA-initiativ, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Etter flere års innføring av tjenesteorientert arkitektur hos norske selskaper, enten gjennom IT-avdelingen eller applikasjons- og tjenesteleverandører, merker stadig fler den økte kompleksiteten dette medfører. Det på tide at flere norske selskaper tar styring, kvalitetssikring, testing, samt administrasjon på alvor. Tjenesteorientert arkitektur skaper bedre forretningsresultater gjennom økt fleksibilitet, skalerbarhet, gjenbruk av nettjenester og beste praksis. Men det krever at man aktivt tar kontroll. HP SOA Systinet 3.00 vil her kunne være et meget godt verktøy, sier Morten Meier, programvaredirektør i HP Norge, i pressemeldingen.

– Våre løsninger hjelper kunder med å sikre at tjenesteorientert arkitektur utvikler seg gjennom IT-organisasjonen, fra planlegging og utvikling, til testing, produksjon og drift. Det er viktig at tjenesteorientert arkitektur er i samsvar med de forretningsmessige målsetningene. Ikke bare ved oppstart, men over tid, sier Meier.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email