HP og TANDBERG lanserer tjenester og inngår salgsavtale
Gå tilbake

HP og TANDBERG lanserer tjenester og inngår salgsavtale

8. oktober 2008

HP, som har sitt norske hovedkontor på Bryn-Helsfyr i Oslo, lanserer sammen med TANDBERG et omfattende globalt tjenestetilbud for tradisjonelle videokonferansekunder. Tjenestene skal øke kvalitet, pålitelighet og produktivitet, samtidig som reiseutgifter reduseres. Selskapene inngår samtidig en global salgsavtale. Dette i følge en pressemelding fra selskapene.

Følgende kunngjøringer er inkludert i samarbeidet:
• HP skal videreselge TANDBERG telepresence og kommunikasjonsprodukter til kunder som kjøper HPs tjenester for videokonferanseløsninger globalt.
• TANDBERG tilbyr HPs tjenester og globale nettverksløsninger, HPs Halo Video Collaboration Service, som et alternativ for sin globale kundebase.
• HP forsetter utviklingen av sine produkter og tjenester innen telepresence.

HP-utviklede Halo Video Collaboration Service vil være tilgjengelig for hele TANDBERGs portefølje, inkludert TANDBERG Total Telepresence-produkter. Tilbudet gjøres også tilgjengelig for andre produsenters videokonferanseprodukter. HP og TANDBERG utvider også salgsavtalen for å gi kundene ytterligere fleksibilitet og valgfrihet når de kjøper produkter og tjenester.

– Vårt nye tjenestetilbud lar tradisjonelle kunder innen videokonferanse oppleve et nivå av tjeneste- og investeringsavkastning som andre produsenter bare kan love, men ikke levere. HP og TANDBERG tilbyr bransjens høyeste nivå av tjenester for å støtte videosamarbeid globalt på tvers av virksomheter, fra én enkelt kilde, sier Eivind Roald, administrerende direktør i HP Norge, i pressemeldingen.

– Samarbeidet mellom TANDBERG og HP lar kundene få fullt utbytte av de styrkene begge selskapene tilbyr innen telepresence og visuell kommunikasjon. Vi er best kvalifisert til å definere standarden for telepresence, som beskytter en organisasjon investeringer, sier Fredrik Halvorsen, konsernsjef i TANDBERG.

Som et ledd i HPs Halo Video Collaboration Service, vil videokonferanser benytte Halo Video Exchange-nettverket – et globalt fiberoptisk nettverk som er designet for oppkopling over hele verden, og som ikke krever tidsplanlegging av bredbåndet. Dette nettverket og TANDBERGs nettverksteknologi gir brukerne pålitelighet, fleksibilitet og forbedret lyd- og videokvalitet. Dette øker brukeropplevelsen og produktiviteten på arbeidsplassen, samtidig som reiseutgifter og CO2-utslipp reduseres.

Halo Video Collaboration Service tilbyr administrasjon og støtte fra HP, inkludert teknisk brukerstøtte og innføring i automatiske møter. Tjenestene inkluderer også muligheten til å koble seg til andre videokonferanseløsninger, både i og utenfor Halo Video Exchange-nettverket, noe som gir kundene mulighet til å samarbeide enda mer effektivt med kolleger, partnere, forhandlere og leverandører.

HPs Halo Video Collaboration Service, forventes å være tilgjengelig for kunder i første halvdel av 2009.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email