House og Entourage er tilbake på CANAL+ i januar Bryn-Helsfyr | House og Entourage er tilbake på CANAL+ i januar
Gå tilbake

House og Entourage er tilbake på CANAL+ i januar

4. januar 2010

Det nye året er her, og CANAL+, som i Norge har kontorer i Innspurten 9 på Bryn-Helsfyr i Oslo, byr på nye sesonger med House og Entourage. Sesong 6 av disse suksess-seriene har norsk tv-premiere på CANAL+ og vil også vises i HD.

I følge en pressemelding fra CANAL+ starter en typisk House-episode med akutt sykdomstilfelle, hvoretter vi følger den kyniske legen og hans team gjennom arbeidet med diagnosen – mens sarkasmen hagler i sykehuskorridorene. Sesong 6 starter med en dobbeltepisode – og denne skal vistnok strate annerledes. Hugh Laurie har allerede fått to Golden Globe-priser for sin legendariske innsats i House. I sesong 6 møter vi gjesteskuespillere som Andre Braugher og Franka Potente, samt James Earl Jones som afrikansk diktator.

House – sesong 6 har norsk tv–premiere 12. januar kl. 20.00 på CANAL+ First og CANAL+ Film HD.

Entourage – nye eventyr med Hollywoods kjekkeste guttegjeng

Livet i Hollywood har blitt skildret mange ganger, men i følge CANAL+ sjelden så underholdende og samtidig så realistisk som i Entourage – tv-serien som Mark Wahlberg skapte basert på egne erfaringer i filmens verden. "Hans alter ego er Vincent Chase (Adrian Grenier), en kjekk, anstendig, talentfull ung mann som ønsker stor suksess" skriver CANAL+ i meldingen. "Livet for Vincent ville vært meningsløst uten barndomsvennene, som han både jakter jenter og suksess sammen med; broren Drama (Kevin Dillon), manager Eric (Kevin Connolly) og Turtle (Jerry Ferrara). Agent Ari Gold tar seg av telefonsamtaler, møter, smisking og tordentaler som må til for å holde Vince sin karriere på rett vei. Jeremy Piven har fått tre Emmy og en Golden Globe for sin tolkning av Ari".

På slutten av sesong 5 så det mørkt ut for Vince – rollere uteble og hele gjengen deppet hjemme i Queens, New York. Men takket være Eric ble Vince tilbudt tittelrollen i Martin Scorseses filmversjon av ”Det store Gatsby”. Når vi treffer guttene igjen, er de tilbake i LA, Vince har suksess og kan skryte hos Jay Leno om hvordan han skaffet seg førerkort takket være sin stjernestatus. Blant sesongens gjestestjerner er 50 Cent og Zac Efron.

Entourage – sesong 6 har norsk tv–premiere 14. januar kl. 20.00 på CANAL+ First og CANAL+ Film HD

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email