Hjelper deg å nå dine personlige treningsmål
Gå tilbake

Hjelper deg å nå dine personlige treningsmål

6. januar 2022

Bryn PT-studio er et treningsstudio der et knippe håndplukkede personlige trenere med lang erfaring arbeider tett med sine kunder for å realisere deres mål.

Det velutstyrte studioet, som ligger i Jernbaneveien 1 rett ved togstasjonen og kollektivknutepunktet på Bryn i Oslo, har god plass og alt som trengs av kvalitetsutstyr for effektive treningsøkter. Hovedfokus er likevel på den personlige veiledningen og at hver enkelt kunde oppnår sine målsetninger.

«Hos oss får du tett oppfølging i et eksklusivt lokale med mennesket i fokus, uten forstyrrelser fra andre medlemmer og ekstern støy. Vi skreddersyr våre oppfølgingspakker, og arbeider tett med livsstilsendring og et ønske om å fremme sterke og velfungerende menneskekropper».

Det sier Mads Jørgensen, en av tre personlige trenere ved Bryn PT-studio.Som sine kolleger ved studioet, Andrine Støver og Espen B. Andersson (alle avbildet), har han lang erfaring som personlig trener.

«Vi startet studioet i april 2017, så vi har faktisk vært på Bryn en stund nå. Bryn er et sentralt og spennende område i utvikling, og vi trives godt her. Vi er tre trenere med hver våre foretak under et og samme tak, og samarbeider godt», sier Mads.

For mer informasjon om studioet, en uforpliktende Live chat eller kontaktinformasjon til trenerne – besøk Bryn PT-studios webside.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email