HINAS velger Atea Bryn-Helsfyr | HINAS velger Atea
Gå tilbake

HINAS velger Atea

7. mars 2013

Atea, med hovedkontor i Brynsalléen 2, har inngått rammeavtale med Helseforetakenes Innkjøpsservice AS (HINAS), om anskaffelse av skriverrekvisita til alle helseforetakene i Norge.

Avtalen er for fire år, og har en estimert totalverdi på NOK 120 millioner. HINAS har valgt Atea som samarbeidspartner for anskaffelse av skriverrekvisita til alle helseforetakene i Norge, og alle bestillinger vil gjøres gjennom Ateas eSHOP.

– Etter en vel gjennomført anbudskonkurranse er Atea valgt som leverandør på skriverrekvisita til HINAS sine brukere. Atea var den leverandøren som leverte det mest fordelaktige tilbudet totalt sett, sier Ragnhild Melleby Aslaksen, prosjektleder i Helseforetakenes Innkjøpsservice.

– Vi er veldig stolte over at HINAS har valgt Atea som langsiktig samarbeidspartner også innenfor anskaffelser av skriverrekvisita. HINAS har valgt en løsning som effektiviserer innkjøpsprosessen gjennom vår effektive eSHOP, og vi gleder oss virkelig til samarbeidet fremover, sier Dag Fodstad, adm. dir. i Atea AS.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: rgbstock.com)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
_MG_1896 _MG_1896