Helsfyr Kiropraktorklinikk: Hjelper pasienter fra nær og fjern til en bedre hverdag
Gå tilbake

Helsfyr Kiropraktorklinikk: Hjelper pasienter fra nær og fjern til en bedre hverdag

18. august 2023

– Vi liker lokalmiljøet med en god kombinasjon av bedrifter og boliger. Helsfyr har en herlig urban, men rolig, atmosfære. Det sier Lisa Spiteri ved Helsfyr Kiropraktorklinikk, som i sommer flyttet inn i nye lokaler i Grensesvingen 7 etter 13 år på Fyrstikktorget rett ved.

Lisa eier og driver klinikken med fire ansatte sammen med ektemannen Albert Apalvik. De nye og topp moderne lokalene ligger på gateplan ut mot parkeringen ved siden av Miljødirektoratet, og er på ca 200 kvm fordelt på fellesarealer, behandlingsrom og røntgenrom.

Siden oppstarten på Helsfyr i 2010 har klinikken dedikert seg til å hjelpe mennesker i alle aldre og med en rekke ulike symptomer og plager. Ved å sørge for korrekt funksjon hos pasientene, legger den til rette for at kroppen skal kunne lege seg selv så raskt og korrekt som mulig. Målet er at pasientene skal fungere optimalt i hverdagen og få utnyttet sitt fulle potensiale.

– Helsfyr Kiropraktorklinikk er en familiedrevet klinikk som spesialiserer seg på det såkalte Gonstead-systemet innenfor kiropraktikken. Dette er et anerkjent system som kjennetegnes av grundighet og presisjon i både undersøkelse og behandling. Derfor har vi også egen røntgenavdeling vi benytter ved behov, sier Lisa Spiteri.

Hun forteller at behandlerne først og fremst arbeider med plager i nerve-, muskel- og skjelettsystemet, og at pasientgruppen er veldig sammensatt.

Pasientene våre er i alle aldre og yrker. De fleste jobber eller bor i området, men stadig flere kommer langveis fra, blant annet fra Innlandet, Telemark og utlandet. Vi har også mange familier som kommer hit og det synes vi er ekstra hyggelig og motiverende, sier hun.

Kiropraktorene jobber samtidig helhetlig med pasientene og med bevisstgjøring omkring livsstil, og skal til høsten utvide med egen avdeling for rehabilitering og skadeforebygging.

Etter 13 år på Fyrstikktorget ville klinikken holde seg i nærområdet da behovet for nye lokaler meldte seg.  Og den flyttet ikke langt. De nye lokalene i Grensesvingen 7 ligger rett på utsiden av torget.

Vi valgte i sin tid området først på grunn av dets geografisk sentrale og tilgjengelige beliggenhet i Oslo. Et pluss er at vi ikke ligger i sentrum hvor det er vansker med tilgjengelighet og parkering i mye større grad. Vi liker lokalmiljøet med en god kombinasjon av bedrifter og boliger. Helsfyr har en herlig urban, men rolig, atmosfære. Vårt inntrykk er at folk her er flinke til å prate sammen og ta vare på hverandre. Vi har gjennom årene fått mange gode venner og opplevelser her på Helsfyr, avslutter Spiteri.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email