Åpnet nyoppusset og forbedret H&M-butikk i Bryn Senter
Gå tilbake

Åpnet nyoppusset og forbedret H&M-butikk i Bryn Senter

2. november 2023

Torsdag 2. november kl. 10:00 gjenåpnet H&M-butikken i Bryn Senter dørene etter lengre tids oppussing. I tillegg til å fortsette å tilby konseptene Dame, Herre, Divided, Barn og Beauty, har H&M Bryn fått en helt ny H&M HOME-avdeling med alt fra kjøkkenutstyr og servise til sengetøy og dekor til hjemmet.

Etter lang tids oppussing er H&M Bryn endelig klar for å ønske kundene velkommen tilbake til en spennende butikk hvor større deler av butikken har blitt oppdatert, blant annet med en helt ny inngang.

«Vi er superglade for å kunne gi våre kunder en enda bedre shoppingopplevelse på H&M Bryn. Målet har vært å skape en sømløs kundeopplevelse gjennom stilren presentasjon og inspirerende produkter. De fysiske butikkene våre er fremdeles veldig viktige for oss, og vi fortsetter å investere i dem.» Det sier Clara Oldenburg, kommunikasjons- og presseansvarlig for H&M Norge, i en pressemelding.

Fasaden som omringer butikken har også blitt byttet om fra vegg til glass, for å slippe inn mer lys og skape en enda bedre atmosfære. Butikken tilbyr nå også tjenesten “Click & Collect”, der kundene kan både hente ut og returnere online-bestillingene sine på en rask og effektiv måte.

«Vi gleder oss skikkelig til å vise frem den ‘nye’ butikken til kundene våre, og vil takke dem for tålmodigheten under byggeprosessen. Jeg er helt sikker på at de vil sette pris på den nye butikken», sier – Charlotte Rikheim, butikksjef på H&M Bryn.

Les også: «Der Peppern gror åpner take away på Bryn Senter» 

H&M fortsetter ifølge meldingen sitt fokus på bærekraft ved å lede an på veien mot sirkulær mote. Dette skal man også se på H&M Bryn. For eksempel vil kundene fremdeles kunne levere inn sine uønskede tekstiler når de handler, gjennom H&Ms globale klesinnsamlingssystem. Her blir alle donerte tekstiler sortert før de, avhengig av tilstand, blir gjenbrukt eller resirkulert.

«Dette er bare ett av mange eksempler på prosjekter somH&M har implementert for å sørge for en mer sirkulær motefremtid. Denne tjenesten gir våre kunder muligheten til å få rabatter og samle medlemspoeng. På åpningsdagen vil alle H&M-medlemmer få 20% rabatt på ett kjøp i butikk. Bli medlem ved å registrere deg på hm.com/member eller i H&M-appen», skriver H&M i meldingen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email