Hands blir Advania i april
Gå tilbake

Hands blir Advania i april

28. mars 2012

I april skifter IT-selskapet Hands, som har hovedkontor i Brynsveien 12 på Bryn-Helsfyr i Oslo, navn til Advania.

Hands er en del av Skýrr-gruppen, som nå blir Advania med 1.100 ansatte fordelt på 20 kontorer rundt om i Norge, Island, Sverige og Latvia. For å illustrere bredden innenfor konsernet, byttes navnet til Advania. Navnebyttet gjelder ifølge en melding på selskapets websider alle selskaper i konsernet som innbefatter Hands i Norge, Skýrr, og HugurAx på Island, Kerfi i Sverige og Aston-Baltic i Latvia.

«Vi har jobbet hardt i to år med integrering av Skýrr og datterselskapene i de nordiske landene. Vi vil bruke virkningen av Advania til det fulle inn i fremtiden. ‘Advania’ stammer fra ordet «advantage», og det er akkurat hva vi streber etter å tilby våre kunder: Et konkurransefortrinn innen sitt felt, med et bredt spekter av løsninger og tjenester.» Det sier Gestur G. Gestsson, CEO i Advania konsernet, i meldingen.

Navnebyttet innebærer ingen direkte endring for selskapets kunder eller måte å jobbe på. Advania vil fortsatt være det Hands har vært – dog enda mer.

Advania tilbyr et bredt spekter av løsninger og tjenester som møter behovene og kravene til kunder over hele Norden. Selskapet dekker alle områder av informasjonsteknologi: programvare, maskinvare, hosting, og operasjonelle tjenester.

Det nye navnet Advania vil ifølge meldingen implementeres gradvis, og være i Norge være i full bruk fra april 2012.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
IMG_7941 IMG_7941