Grønn Søndag i Svartdalsparken: Opplev urskog, kunst og kultur
Gå tilbake

Grønn Søndag i Svartdalsparken: Opplev urskog, kunst og kultur

22. april 2022

Søndag 24. april, blir det Grønn Søndag i Svartdalsparken i Oslo – med mulig oppmøte på Brynseng T-banestasjon kl. 11.45. Arrangørene lover blant annet urskogssafari og besøk på atelieer, verksteder og badstua på Kroloftet.

Gamle Oslo MDG, Alnaelvas venner og Kroloftet Oslo Badstuforening står for arrangementet, som gir publikum mulighet til å oppleve og lære mer om et unikt område av Oslo.

Ved oppmøte vil Helge Braathen fra Alnaelvas venner fortelle om artsmangfold i «urskogen» i Svartdalsparken. Deretter går «artsrebus» til Kroloftet, der Danee Feng forteller om og viser oss kontorfellesskap, verksted og atelieer på Kroloftet. Ragna fra Oslo Badstuforening formidler om Badstukultur og foreningens videre planer.

«Vi avslutter med langbord på Kruttverket der det finnes både kaffe, kaker, brus og mulighet for en kald øl i sola», skriver arrangørene på sitt Facebook-event.

Tentativt program
11:45 Alternativt oppmøte på Bryn T-banestasjon for følge ned til startpunkt. Vær presis!
12:00 Vi møtes øverst i Svartdalsparken hvor Helge Braathen forteller om urskogen. Vi går artsrebus ned til Kroloftet (artsrebus kan være utfordrende for de med bevegelseutfordringer. Kontakt oss, så prøver vi å legge til rette)
12:40 Vi samles utenfor Kroloftet. Danee Feng fra Kroloftet gir oss en guidet tur i Kroloftets atelieer, verksteder og kontorløsninger
13:20 Badstukultur i Oslo: hvordan kom vi hit og hvor skal vi med’n og hvordan passer det inn i den grønne byen? Badstuforeningens Generalsekretær Ragna Marie Fjeld (i samtale med TBA)
13:45 Vi samles for en avrundende munnfull utenfor Kruttverkets kafe. Ta med lommebok.

Kilde: Arrangørenes Facebook-arrangementet: https://www.facebook.com/events/421786229712523 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email