Gourmet Allé og Evo Fitness i Bryn Senter
Gå tilbake

Gourmet Allé og Evo Fitness i Bryn Senter

24. oktober 2019

Alle som jobber, bor og besøker Bryn-Helsfyr-området kan glede seg over et enda bedre servicetilbud. Denne gang i form av nytt spisested og nytt treningssenter i Bryn Senter.

God mat for enhver smak

Forrige uke åpnet Gourmet Allè – et nytt spisested i senterets 3. etasje. Det er etablert av driverne bak historiske Nordre Skøyen Hovedgård i nærområdet, og omtales som et helt nytt konsept i kjøpesentersammenheng som virkelig bør oppleves.

På menyen deres står alt fra sandwich, salat, suppe og pizza til burger og andre smaksrike retter. Med andre ord, god kvalitetsmat for enhver smak og anledning.

Åpningsfest for treningssenter

Førstkommende lørdag, 26. oktober klokken 12:00 åpner EVO Fitness nytt treningssenter i 6. etasje av senteret. Det er ventet over 600 mennesker til åpningsfest og det er allerede signert 1200 medlemmer.

– Dette er ekstremt, selv i norsk målestokk. Vi stiller med 300 goodiebags, kaffe og kaker. I den anledning håper vi at dere har mulighet til å ta turen denne dagen, sier Andreas Skjetne, ansvarlig for presale i EVO Fitness.

Han lover også kaffe, kake og omvisning i de nye lokalene.

EVO Bryn blir et topp moderne treningssenter med nytt utstyr, lange åpningstider (05-24) og gratis parkering. Se mer om senteret og det helt unike åpningstilbudet her.

«Vi gleder oss til å vise frem våre splitter nye lokaler og håper du tar turen, avslutter Skjetne.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Gourmet Alle i Bryn Senter Gourmet Alle i Bryn Senter Gourmet Alle i Bryn Senter 2 Gourmet Alle i Bryn Senter 2 Evo Bryn2 Evo Bryn2 Evo Bryn Evo Bryn