Goodtech vant kontrakt om leveranser til fabrikk i Halden
Gå tilbake

Goodtech vant kontrakt om leveranser til fabrikk i Halden

31. mai 2022

Helsfyr-baserte Goodtech får fornyet tillit fra Nexans som leverandør av automatiseringstjenester for kabelproduksjon.

Børsnoterte Goodtech, som har hovedkontor i Helsfyr Atrium i Oslo, har ifølge en pressemelding inngått kontrakt med Nexans Norway AS om leveranse av løsninger for autonom avlegging av HVDC-ledere. Kontrakten omfatter 4 autonome leggearmer for Nexans utvidelse av egen fabrikk i Halden, og har en verdi på omlag 15 MNOK.

Goodtechs kompetanse innen utvikling av fremtidsrettede produksjonsløsninger er sentral i prosjektet, hvor Goodtech vil ha totalansvaret for prosjektledelse, design, ingeniørtjenester og testing. Selskapets kompetanse og gjennomføringsevne gjør det til en sterk samarbeidspartner for Nexans. Dette bekreftes av Innkjøpssjef investeringer Lennart Wedel Jarlsberg i Nexans.

– Denne kontrakten bekrefter det tette samarbeidet med Goodtech. Vi har meget god erfaring med selskapet, både når det gjelder kvalitet og kompetanse i konkurranse med andre aktører. Goodtech sitt tilbud er i tråd med våre krav og forventninger og vi ser frem til å komme i gang, sier han i meldingen.

Kontrakten er et eksempel på en økende trend der Goodtech inviteres inn allerede i forprosjektfasen for å utvikle nye løsninger sammen med kundene.

– Dette er et prosjekt der Goodtech sin tverrfaglige kompetanse blir en svært viktig del. Prosjektet bekrefter vårt gode og langvarige samarbeid med Nexans Norway AS og vi er svært takknemlige for tilliten Nexans nok en gang viser oss. Vi gleder oss til å ta fatt på nok et effektiviseringsprosjekt, og skal levere på forventning, sier konsernsjef Margrethe Hauge i Goodtech.

Goodtech er en ledende nordisk miljø- og teknologileverandør med kjernekompetanse konsentrert om automatisering, industriell IT, miljøteknologi og avansert industriell produksjonsteknologi.  Selskapets visjon er å være førstevalget for industriell effektivitet. Goodtech er notert på Oslo Børs, omsetter for ca. NOK 500 millioner og har ca 300 medarbeidere i Norge, Sverige og på Åland.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email