Vil vokse videre og ansetter direktør for forretningsutvikling
Gå tilbake

Vil vokse videre og ansetter direktør for forretningsutvikling

3. juni 2023

Helsfyr-baserte Goodtech viderefører satsingen på å skape industrivinnere gjennom teknologidrevet innovasjon, og styrker ledergruppen med en egen direktør for forretningsutvikling.

Goodtech, som har hovedkontor i Helsfyr Atrium på Helsfyr i Oslo, har de siste årene vært gjennom en strategisk reposisjonering og fokusert på kjerneområdene automatisering, robotisering og digitalisering av nordisk industri. Parallelt har konsernet vokst raskt i et marked hvor datadrevet optimalisering av industrien står sentralt.

Les også: «Evidi ansetter kommersiell direktør»

De siste årene har Goodtech investert i ressursoptimalisering, digital modenhet og -potensiale, cybersikkerhet, og innsikt i industriselskapenes drift og OT-systeminfrastruktur. Selskapet inviteres stadig tidligere inn i prosjektenes tidlige fase og har dermed fått muligheten til å drive frem noen av Nordens mest moderne produksjonsanlegg.

I tråd med Goodtechs strategiske målsetning om å skape industriens vinnere gjennom teknologidrevet transformasjon, har Goodtech ansatt Stefano Bardellotto (39) som Direktør for forretningsutvikling.

«Stefano kjenner våre kjerneområder og automasjonsbransjen svært godt. Med kombinasjonen kybernetikk og MBA, samt bakgrunn både fra både industriselskaper og corporate finance, har han den perfekte bakgrunnen for å lede an i vår vekstambisjon», kommenterer Margrethe Hauge, konsernsjef i Goodtech i en pressemelding.

Les også: «Puzzel utnevnt som mest innovative europeiske CCAAS-leverandør»

Stefano Bardellotto kommer fra rollen som Partner i meglerhuset Oslo Finans, og har tidligere hatt roller som Director M&A i meglerhuset Infima, samt operative roller innenfor prosjektledelse og engineering i Aker Solutions, Kværner og Endres+Hauser. Stefano hadde sin første dag i Goodtech 02.05.2023, og trer inn i rollen som Director Business Development som innlemmes i konsernets ledergruppe.

 

Kilde og bilde: Goodtech

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email