Goodtech automatiserer Inmotion Technologies
Gå tilbake

Goodtech automatiserer Inmotion Technologies

30. mars 2023

Helsfyr-baserte Goodtech er valgt som partner når Inmotion Technologies AB skal bygge ut nye semiautomatiske monteringslinjer for motorstyringer til hybrid og elektriske kjøretøy.

Goodtech, som har hovedkontor i Helsfyr Atrium på Helsfyr og er notert på Oslo Børs, er en av Nordens ledende systemintegratorer med mer enn 300 ingeniører og fagspesialister som bidrar til å digitalisere og effektivisere industrien.

Les også: «Sterk årsavslutning for Goodtech»

Inmotion Technologies AB er en av verdens ledende leverandører av motorkontroll, elektriske motorer og annet hjelpeutstyr til kjøretøysindustrien.

Monteringslinjen skal bygges på Goodtechs modulbaserte monteringskonsept, som muliggjør både skalerbarhet og økt produksjonseffektivitet. Monteringslinjen har både manuelle og automatiske stasjoner, hvor avansert robotteknologi skal tilrettelegge for effektive arbeidsprosesser. Goodtechs samlede leveranse har en verdi på i overkant av 20 MSEK.

«Vi er veldig fornøyde med løsningen som Goodtech har foreslått, og ser frem til et spennende nytt samarbeid for å effektivisere produksjonen vår», Martin Etsare, Manufacturing Project Management i Inmotion.

«Inmotion Technologies er en visjonær samarbeidspartner, som skal i gang med et ekspansjonsprosjekt som passer veldig bra med vår ambisjon om å muliggjøre lønnsom produksjon i Norden», sier konsernsjef Margrethe Hauge i Goodtech

Prosjektet er en del av Inmotion Technologies sin ekspansjon av fabrikken i Stockholm, og forventes ferdigstilt i løpet av Q2 2024.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email