Gode Bryn-Helsfyr-naboer på samme lag
Gå tilbake

Gode Bryn-Helsfyr-naboer på samme lag

18. desember 2015

Scandic Helsfyr har inngått en toårig samarbeidsavtale med sin kommende nabo Vålerenga Fotball. Sammen ser de frem til å være viktige bidragsytere i en bydel i sterk utvikling.

Det skriver Scandic Helsfyr, som holder til i Strømsveien 108 på Bryn-Helsfyr, i en pressemelding.

Vålerenga Fotball har gjennom sin 102 år lange historie vært en viktig pådriver for å bygge fellesskap og miljø på Oslo øst. Nå starter snart en ny æra for klubben med Vålerenga Stadion som er under oppføring og som planlegges å stå ferdig til høsten 2017.

– Vi blir gode og langsiktige naboer her på Valle Hovin i årene framover, og det er lett å se de gode synergiene mellom Scandic Helsfyr og Vålerenga Fotball, sier hotelldirektør André Pettersen. – Vi har derfor valgt å gå inn som gullsponsor til Vålerenga Fotball fra 2016.

Vålerenga Stadion blir en viktig del av idrettsmiljøet i Oslo når den står klar i 2017 og et tilbud som hele byen vil dra nytte av. Området rundt Valle Hovin er i sterk utvikling, og ikke bare med nye Vålerenga Stadion, men med 2900 nye planlagte boliger og 10-15.000 nye planlagte kontorplasser.

– Med en egen bydel som vokser frem rundt oss, hvor vår nye stadion blir nærmeste nabo til Scandic Helsfyr, er det ingen tvil at Scandic blir en del av vår retur til østkanten, sier markedssjef i Vålerenga Fotball, Lars Smith.

– Det er spennende tider og en enorm vekst i bydelen Bryn-Helsfyr om dagen og det er særdeles viktig at både idrett og næring står sammen og samarbeider for en felles framtid i bydelen. Scandic ønsker å være en tilrettelegger for sporten og næringslivet i Oslo, og vi håper at samarbeidet mellom Vålerenga Fotball og Scandic Helsfyr er nok et symbol for hva som spirer og gror på Oslo øst for tiden, sier Pettersen.

Scandic Helsfyr er et effektivt forretningshotell med 253 rom og fleksible møterom for inntil 450 deltakere. Scandic Helsfyr og Vålerenga Fotball representerer begge et stort konkurranseinstinkt, stolthet og langvarig relasjon til bydelen.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: Scandic)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email