Global pris til Atea
Gå tilbake

Global pris til Atea

26. mai 2017

Atea har mottatt prisen ”2017 Dell EMC Go Big-Win Big Growth Premium to the market” for å ha oppnådd eksepsjonell vekst med Dell EMC i 2016.

Atea, som har hovedkontor i Brynsalleen 2 på Bryn-Helsfyr, vant med dette en global Dell EMC-pris i sitt aller første år som strategisk partner, etter å ha blitt Dell EMC-partner senhøsten 2016. Prisen ble delt ut under Dell EMCs årlige Global Partner Summit på Dell EMC World, med et publikum på over 15 000 mennesker og 4000 partner-representanter.

– Vi er veldig gladefor å vinne denne prisen fra Dell EMC. Begge parter har som målsetning å levere fremragende verdi til våre felles kunder og hjelpe dem med å skape forretningsverdi ved bruk av teknologi, sier Michael Jacobs, administrerende direktør i Atea

Atea har hatt et suksessrikt partnerskap med EMC i mange år, og sammenslåingen av Dell og EMC legger til rette for ytterligere vekst. Dell EMC er et av verdens største teknologiselskap og en totalleverandør av markedsledende ende-til-ende-løsninger. Atea er den eneste partneren i Norden, og én av kun tre i Europa med partnerstatus Titanium Black. Dette er det høyeste nivået i Dell EMCs partnerprogram.

Pressmeldingen kan leses i sin helhet her.

Bilde: Dell EMC

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email