GK ekspanderer videre med kjøp av Finnmarks-bedrift
Gå tilbake

GK ekspanderer videre med kjøp av Finnmarks-bedrift

16. desember 2008

GK Norge AS, som har hovedkontor på Bryn-Helsfyr i Oslo, har inngått avtale om overdragelse av alle aksjer i KITEK AS fra 1. januar 2009. Kjøpet omfatter også aksjemajoriteten i Hammerfest Kjøleservice AS.

KITEK AS ble etablert i 1980 og er markedsleder i Finnmark innen kjøleteknikk på markedene for butikk, storkjøkken, klimakjøling, varmepumper og industri. Selskapet har hovedkontor i Alta med avdelinger i Hammerfest, Lakselv og Kirkenes. KITEK AS og Hammerfest Kjøleservice AS har totalt 20 ansatte og omsetter for NOK 40 millioner.

Konsernsjef i GK, Jon Valen-Sendstad er meget fornøyd med avtalen; -"Dette kjøpet bygger opp under både GK’s kjølestrategi og strategien om full geografisk utbredelse i Norden. Når KITEK i tillegg er den markedsledende kjølebedriften i Finnmark kan dette bare bli bra."

Daglig leder i KITEK AS, Morten Strifeldt sier; -"Med GKs satsning på å være en sterk aktør i kuldebransjen, ser vi det som positivt for oss som bedrift, ansatte, og for våre kunder, at GK er kommet inn på eiersiden. Blant annet tilfører det oss økt kompetanse, nettverk,og ressurser i forhold til alle utfordringer kuldebransjen står foran fremover."

Virksomheten i KITEK AS og Hammerfest Kjøleservice AS skal drives uendret og under samme ledelse som idag. I tillegg, og med utgangspunkt i KITEK, vil GK tilby sine tjenester innen ventilasjon og byggautomasjon til nye og gamle kunder i Finnmark. Det ligger derfor an til en betydelig utvikling for både KITEK AS og GK Norge AS.

Kilde: Pressemelding

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email