Gjenåpner totalrenoverte Scandic Helsfyr – med ny à la carte-restaurant og bar
Gå tilbake

Gjenåpner totalrenoverte Scandic Helsfyr – med ny à la carte-restaurant og bar

10. september 2022

Mandag 12. september gjenåpner totalrenoverte Scandic Helsfyr. Da får området også enda et spisested i den nye restauranten, Bistro Nordic.

Scandic Helsfyr er nylig renovert og utvidet, og er nå kjedens største hotell i Norge med totalt 450 rom, ny à la carte-restaurant med bar, nye fellesområder samt fler og mer fleksible møtelokaler.

«Nye Scandic Helsfyr er det ideelle hotellet for effektive forretningsreiser, møtevirksomhet eller Oslo-turer med familie og venner. Hos oss bor du sentralt og kun fem minutter fra flybuss og T-banen som raskt tar deg til Oslo sentrum og resten av Oslo», skriver hotellet på sin Facebook-side i forbindelse med åpningen.

Les også: «Feirer 30 år med hjerte for nærområdet: Jubileumsuke ved Bryn Senter 13.-17. september»

Hotellet har lange tradisjoner somhttps://www.bryn-helsfyr.no/feirer-30-ar-med-hjerte-for-naeromradet-velkommen-til-jubileumsuke-ved-bryn-senter/ møtested for virksomheter og beboere i nærområdetog resten av Oslo. Og grunnet nærheten til sentrum og det fantastiske kollektivtilbudet på Helsfyr er hotellet også et populært overnattingssted for tilreisende.

Det er også et av Oslos beste møte-, kurs- og konferansehoteller. «Vi er konferansehotellet som er perfekt for ledersamlinger, workshops, kick-off og møter i alle størrelser. Hos oss kan du arrangere alt fra små møter til større konferanser på opptil 280 deltagere samlet. Hotellet har totalt 12 nye og fleksible møterom med topp moderne AV-utstyr», skriver hotellet på sin webside.

Hotellets nye à la carte-restaurant og bar, Bistro Nordic, er hotellets naturlige møteplass for lunsj og middag. Den har en tilstøtende bar og omtales som det perfekte stedet å tilbringe kvelden, enten du er gjest på hotellet, i sammenheng med arbeid eller ferie – eller bare vil nyte en bedre middag. Sjekk høstmenyen her.

Les også: «Feiret nytt grafitti-kunstverk på Bryn»

Hotellet har også et moderne treningsrom og låner ut sykler til gjester som vil utforske nærområdet.

«Vi ligger sentralt til på Helsfyr, med kort vei til Vålerengas stadion Intility Arena, Valhall Arena og Oslo sentrum. Hotellet ligger 40 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen og i fem minutters gangavstand fra flybussen og Helsfyr T-banestasjon. I nærområdet finner du også Munchmuseet og Botanisk Hage, samt konserter og arrangementer på Valle Hovin og Valhall Arena», skriver hotellet.

Kilde og bilder: Scandic Helsfyr

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email