Geir Hellerud blir salgssjef i CANAL9
Gå tilbake

Geir Hellerud blir salgssjef i CANAL9

27. mars 2012

Geir Hellerud tiltrer stillingen som salgssjef i CANAL9, og blir ansvarlig for reklamesalg for den nye tv-kanalen.

Ifølge en pressemelding fra CANAL+, som har hovedkontor i toppen av Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, har Hellerud jobbet som annonsedirektør i Aller frem til 2009, før han startet sitt eget selskap, Mediakompetanse.

Hellerud har lang fartstid i mediebransjen blant annet fra 15 år i stillingen som annonsedirektør i Aller, og har bakgrunn fra både Økonomisk Rapport og Aftenposten.

Geir Hellerud tiltrer stillingen som salgssjef med ansvar for reklamesalg for CANAL+ sin nye reklamefinansierte tv-kanal – CANAL9. Kanalen viser blant annet 10 kamper fra sommerens fotball-EM, ukentlig fra italienske Serie A, og to kamper i runden fra Europa Leauge med start fra høsten, i tillegg til mye variert underholdning som dokumentarer, serier og film.

-Vi er veldig fornøyde med å få Geir om bord. Han har bred erfaring fra bransjen, kjenner markedet, har bredt kontaktnett og er dyktig i salg, sier Einar Børsum, salgsdirektør for CANAL+, i meldingen.

– Jeg ser frem til spennende utfordringer i et meget dynamisk selskap. Tv blir en ny erfaring for meg og jeg gleder meg til å få jobbe med nysatsingen CANAL9, sier Geir Hellerud.


Personbildet: Geir Hellerud tiltrer stillingen som salgssjef i CANAL9

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
_MG_3183 _MG_3183