FXI Technologies vant Logicas innovasjonskonkurranse
Gå tilbake

FXI Technologies vant Logicas innovasjonskonkurranse

24. september 2012

Logica, med hovedkontor i Grenseveien 86 på Bryn-Helsfyr, gratulerer FXI Technologies som den norske vinneren i selskapets globale innovasjonskonkurranse.

Ifølge en melding på Logicas websider stakk FXI-Tech av med seieren på grunn av sitt plattformprodukt, kjent som «Cotton Candy». Denne gir forbrukeren et enkelt og sikkert tilgangspunkt til alle personlige nettskytjenester og programmer gjennom brukerens favoritt operativsystem.

– Vi opplever at FXI Technologies er den rette selskapet til å representere Norge i den globale finalen fordi de med sin innovative løsning direkte adresserer utfordringene tjenesteleverandører har i dag, sier Utility-direktør Knut Korsell, som er sponsor for konkurransen Norge.

Utdrag fra juryens begrunnelse:
«Cotton Candy» er et innovativt nisjeprodukt som treffer tidsånden hva angår tjenesteorientering i OS-markedet der viktige drivere er cloud computing, SaaS, bring your own device med mer. Produktet er i en spennende utviklingsfase der Logica som partner vil kunne spille en viktig rolle med tanke på å tilføre både teknisk og kommersiell ekspertise. Logica ser et stort potensiale knyttet til enterprise-markedet for dette produktet. Særlig tror vi at produktet kan være av stor interesse for våre outsourcing-kunder. Cotton Candy kan i en enterprise-variant hjelpe på IT-avdelingens hodebry med Bring-Your-Own-Device fordi den byr på et kontrollert plug-and-play miljø på en hver datamaskin.

Les mer om Cotton Candy på www.fxitech.com.

Bildet: Fra den formelle utnevnelsen i Norge: Knut Korsell Executive Sponsor GIVP, representant fra det norske vinnerselskapet Philippe Dugougeat, COO, FXI-tech, og juryleder Ingjerd  Straand Jevnaker.

Kilde og bilde: logica.no

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email