Fusjonerte reiseselskaper samles på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Fusjonerte reiseselskaper samles på Bryn-Helsfyr

27. mars 2014

Nylig fusjonerte de to reisearrangørene Escape Travel og Sabra Tours. Nå flytter Escape fra sentrum slik at virksomheten samles i Grenseveien 92 på Bryn-Helsfyr.

– Vi er veldig fornøyd med lokalene i Grenseveien 92 og at det har vært mulig å tilpasse arealene så godt i forhold til våre behov. I Grenseveien får vi svært gode lokaler til en fornuftig pris, sier Trond Olav Paulsrud, administrerende direktør i Escape Travel, navnet på det fusjonerte selskapet.

Escape Travel skal til sammen leie 1600 kvm, noe som innebærer at dagens leieforhold med Sabra utvides med en etasje. Leieavtalen er over 10 år. Det nye selskapet vil ha 66 ansatte og innflytting i de nye lokalene vil skje før sommerferien i år.

– Sabra Tours leier i dag lokaler i Grenseveien 92 og er en av våre aller mest fornøyde kunder. Vi er glade for at de gode erfaringene herfra ga trygghet for ytterligere satsning på Entra og Helsfyr, sier regiondirektør Mona Aarebrot i Entra.

Escape Travel eies av Braathens Travel Group som er en del av investeringsselskapet Braganza.

Grenseveien 92 er gjennom Entra representert i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktører driver omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Andre deltakere er DNB Næringseiendom, SPG Ole Deviks vei, SAJA Eiendom, Øni Eiendom v/Maya Eiendom, Aberdeen Asset Management, Basale, Oslo Areal, Fortin, Bryn Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, NAF, Entra, Brødrene Jensen, Gasmann Eiendom, Sigellen, Østensjøveien 43 AS, AF Gruppen, Schage Eiendom, Eiendomsselskapet Argentum, Timms Reperbane og NCC Property Development.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
entra_grenseveien_92_2,jpg entra_grenseveien_92_2,jpg entra_grenseveien_92_3,jpg entra_grenseveien_92_3,jpg entra_grenseveien_92_1,jpg entra_grenseveien_92_1,jpg entra_grenseveien_92_4,jpg entra_grenseveien_92_4,jpg