Fusjonerer og samlokaliserer ved Fyrstikktorget
Gå tilbake

Fusjonerer og samlokaliserer ved Fyrstikktorget

13. september 2019

To spesialister på mobil- og IT-løsninger forener krefter og kompetanse. Mandag 16. september samlokaliserer virksomheten i lokaler ved Fyrstikktorget.

Det sammenslåtte virksomheten, Mobit Helsfyr & Holbergsplass, vil etter sammenslåingen ha i underkant av 20 medarbeidere.  I 2020 er det tilrettelagt for en omsetning på cirka 80 millioner kroner, inkludert en egen avdeling i Fredrikstad. Den fusjonerte virksomheten vil ledes av Robert Bay (bildet), som frem til dette har vært daglig leder ved Mobit Holbergsplass.

– Vi er glade for å bli en del av Mobit-teamet på Fyrstikktorget, selve hjertet på Helsfyr. Bryn-Helsfyr-området har unik tilgjengelighet, huser spennende virksomheter i alle størrelser og bransjer – og er i rask forvandling mot en mer levende del av byen, sier Bay.

Sterk på IT og telekom
Den fusjonerte virksomheten blir blant landets sterkeste på synergiene mellom IT og Mobil. Mobit Helsfyr har sterk IT-kompetanse, mens Mobit Holbergsplass har jobbet mest med telefoni- og møteromsløsninger. Stadig flere bedrifter ser disse disiplinene i sammenheng, og det er noe av bakgrunnen for at virksomhetene forener kompetansen i ett selskap.

Overtar kunder fra Techstep
Den nye virksomheten har dessuten fått avtale med børsnoterte Techstep som gjør at Mobit Helsfyr & Holbergsplass vil overta mange av deres SMB-kunder. Dette henger sammen med at Techstep, som har hovedkontor i Brynsalleen 4 i samme område, i fortsettelsen skal fokusere sterkere på større virksomheter.

Fremtidsrettet
– Vi får nå et sterkt og fremtidsrettet kompetansemiljø. Kundene vil oppleve endringene i form av at IT og telekom henger sammen på en konsistent måte. Mobit Helsfyr og Mobit Holbergsplass trengte hverandre for å utgjøre en forskjell i markedet.  Motoren er ikke bare blitt kraftigere, men også mer dynamisk, sier Bay.

Lokal partner på mobile bedriftsløsninger
Mobit har lang erfaring med leveranser av mobilkommunikasjon og hardware til små, mellomstore og store norske bedrifter. Forhandlere over hele landet leverer sikrer kundetilpassede leveranse- og driftskonsepter som forenkler hverdagen også for større kunder med mange lokasjoner. Selskapet har de siste årene utviklet seg fra å være en tradisjonell «mobilforhandler» til å bli en rådgiver og leverandør innen andre drifts- og kommunikasjonsplattformer, slik som Mobilt sentralbord, Office 365, Skype for Business og MDM (Mobile Device Management).

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
mobit-fusjon-header mobit-fusjon-header DSC02195 DSC02195 Robert-Bay-95087002-robert.bay@mobit.no-Daglig-leder-e1543237665558-blackwhite-350x350 Robert-Bay-95087002-robert.bay@mobit.no-Daglig-leder-e1543237665558-blackwhite-350x350