Funkygine Challenge 2022 i Vallhall Arena 25. juni
Gå tilbake

Funkygine Challenge 2022 i Vallhall Arena 25. juni

9. mai 2022

Jørgine Vasstrand –  den kjente bloggeren, influenseren og personlige treneren bedre kjent som Funkygine – gjentar suksessen og inviterer til Funkygine Challenge 2022.

Arrangementet holdes Lørdag 25. juni på Vallhall Arena ved Helsfyr i Oslo, og arrangeres av Egmont People i samarbeid med hovedsponsor Reebok og andre sponsorer.

«Dette blir den råeste treningssirkelen du noen gang har vært med på! Funkygine Challenge er satt opp som sirkeltrening, i kjent Funkygine-stil, og hver stasjon er utfordrende på sin egen måte. Som deltager skal du gjennom 8 utfordrende treningsstasjoner i løpet av 90 minutter. Det blir gjennomført 5 puljer ila dagen med 400 plasser, så her er det førstemann til mølla» skriver arrangøren.

‍Jørgine og flere av landets råeste treningsprofiler skal sørge for å pushe og heie frem deltakerne fra start til slutt.

«Noe av det kuleste jeg noensinne har gjort var å arrangere Funkygine challenge i 2019! Et gigasvært treningsevent som fylte hele Vallhall arena med supermotiverte deltakere og helt rått instruktørteam. Det ble en kjempesuksess og tilbakemeldingene var overveldende positive», skriver Funkygine på sin blogg.

Les om og se bildene fra 2019-arrangementet på Funkygines blogg her.

Eventet er for alle som er glad i å bevege seg og liker å utfordre seg selv, men ifølge arrangøren trenger du absolutt ikke å være en toppatlet for å delta. Her vil hver enkelt kunne jobbe ut i fra egne forutsetninger og fysisk form.

«Det blir som sist åtte stasjoner, ledet av heftige trenere som skal utfordre deltakerne på ulike måter. Noen av instruktørene var med i 2019, men det blir selvsagt også nye profiler som skal sørge for at dette blir den råeste sirkeltreningen EVER! Informasjon om hvem dette er slippes fremover, men jeg kan garanterer dere at vi har sikret oss noen ordentlig tøffe folk!», skriver Funkygine.

Økta varer i 90 minutter, og det blir gjennomført 5 puljer i løpet av dagen med 400 plasser! Hver pulje har ulike starttidspunkter. Det vil være et stort nnende standområdedeltakerne kan oppholde seg i både før og etter treningen.

Det blir også bagasjeoppbevaring, garderober, dusjer og tribuner der du kan se på andre deltagere. Man kan også komme inn som publikum på standområde mot 100 kr  betalt med vipps i døren.

Mer om arrangementet, pris, betingelser og påmelding her.

Facebook-arrangementet finner du her.

Spørsmål vedr. arrangementet rettes til: funkyginechallenge@egmont.com

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email