«Fullt hus» og god stemning ved utendørsarrangement på Bryn Senter
Gå tilbake

«Fullt hus» og god stemning ved utendørsarrangement på Bryn Senter

24. august 2018

Over 500 mennesker i alle aldre koste seg med utendørskino, matservering og live danseoppvisning på det som ble en helt spesiell augustkveld på Bryn Senter.

– Dette er en helt ny type arrangement for oss, så vi var veldig spente. Og det gikk over all forventning bra – med over 500 besøkende, både par, familier og gjenger av venner og kolleger hadde tatt turen, sier senterleder Sasha Ytternes.

Hun forteller at det var kø for å komme inn på området allerede halvannen time før filmen startet.

– Vi hadde bestilt inn benker og stoler ca 400, og mange hadde også med deg egne stoler så vi fikk heldigvis plass til alle. Vi hadde pledd til utlån og folk hadde kledd seg godt, så alt gikk bra. Det var en veldig fin sensommerkveld.

Utendørskinoen viste den originale Grease-filmen. Men først fremførte en dansegruppe med unge jenter som heter Just Dance en egen koreografi som satte publikum i den rette stemningen.

Flere av senterets mattilbydere var også engasjert, til glede for sultne gjester. Restauranten Al Dente sto for hjemmelaget suppe, mens Meny hadde laget en deilig Asian Fusion-rett. Nille solgte snacks og det ble delt ut over 300 beger med gratis popcorn og sukkerspinn.

– Bryn-Helsfyr er inne i en spennende utvikling mot et enda mer levende område – med masse å tilby for å jobbe, bo, leve og oppleve. Formålet med arrangementet var å samle folk som bor og jobber i og rundt Bryn-Helsfyr-området til en hyggelig, sosial happening. Og det ble det virkelig! Vi er stolte av arrangementet og har fått masse hyggelige tilbakemeldinger fra gjestene, som satte pris på en litt annerledes torsdagskveld ved senteret, sier Ytternes.

Og Bryn Senter er ikke fremmed for å gjenta suksessen.

– Vi har helt klart lyst til å gjøre dette igjen til neste år, og da skal la publikum få være med å velge ut film i forkant, avslutter Ytternes.

Se video fra arrangementet her:
 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
IMG_1146 IMG_1146 IMG_8133 IMG_8133 IMG_8141 IMG_8141