Fullt hus i Valle Wood
Gå tilbake

Fullt hus i Valle Wood

4. desember 2019

Green Cube Innovation Holding og Union Project Management har signert leiekontrakter på de siste ledige arealene i det nye massivtrebygget Valle Wood og vil begge flytte inn i løpet av de neste månedene.

– At Valle Wood er bygget i massivtre med lokaler som holder høy miljøstandard var blant hovedgrunnene til at valget falt på trebygget når vi skulle velge nye lokaler. I tillegg ønsket vi oss moderne og lyse omgivelser som legger alt til rette for god trivsel hos våre ansatte. Alt dette får vi i Valle Wood og vi gleder oss stort til å flytte inn, sier Christoffer Bull, konsernsjef i Green Cube i en melding fra NCC.

Thorn Norge, JDE Coffee, Håndverkeriet, Cloud Connection, Norgestaxi, Stamina Helse, Wethal og Ricoh Norge har allerede flyttet inn i trebygget.

– Valle Wood er en spennende eiendom som er bygget i utradisjonelle materialer med en miljøvennlig vinkling. Å bygge ett bygg i hovedsak i treverk viser evne til å tenke nytt og miljøvennlig. Vårt selskap og våre samarbeidspartnere har grønn konkurransekraft som ett viktig fundament i vårt daglige arbeid. Ved å flytte inn i Valle Wood forsterker vi dette fokuset, både i vårt daglige arbeid og tilstedeværelse på kontoret. I tillegg har Valles sentrale beliggenhet i flott område under sterk utvikling og med nærhet til offentlig kommunikasjon vært viktige kriterier for vår beslutning når vi valgte nye lokaler, sier Erik Røbech, Project Director i Union Project Management.

Vellykket utviklingsprosjekt
Valle Wood er en del av NCCs mangeårige eiendomsutvikling på Valle ved Helsfyr. Utviklingsprosjektet ble tidligere i år solgt til Valle Eiendom Holding AS, som er eiet av Union Real Estate Fund II Holding.

– Vi er glade for å se at vi med Valle Wood har utviklet et bygg som har vist seg å være svært attraktivt i leiemarkedet. Valle Wood har også vært nøkkelen til å lykkes i vår områdeutvikling på Valle. Vi har skapt et innovativt bygg med en sterk merkevare og i tillegg etablert et produkt med et innovativt servicekonsept som er med på å heve kvaliteten på nærområdet. Restauranten Trewerket og coworkingaktøren har Tribe bidratt til å skape en destinasjon på Valle, hvor det nå også skjer noe utenom vanlig kontortid», sier Thomas Dahle, Administrerende direktør i NCC Property Development.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Valle Barn Valle Barn Flyfoto Juni 2019: Helsfyr. Foto: nyebilder.no Flyfoto Juni 2019: Helsfyr. Foto: nyebilder.no Valle Wood Valle Wood