Fujitsu signerer med Kjedehuset
Gå tilbake

Fujitsu signerer med Kjedehuset

11. januar 2012

Fujitsu, med hovedkontor i Østensjøveien 34 på Bryn-Helsfyr i Oslo, er først ute med å signere avtale når Kjedehuset nå konsoliderer verdikjeden og reduserer antall PC-leverandører.

I følge en pressemelding er Fujitsu først ute med å signere ny avtale på salg av PC-er og IT-infrastruktur gjennom Kjedehusets faghandelkjeder. Kjedehuset reduserer nå kompleksiteten i sin egen verdikjede og konsoliderer derfor leverandørnettverket ved å redusere antallet PC-leverandører til sine butikker.

– Kjedehuset fortsetter sin styrking av kjedekonstellasjon og søker å ha solide partnere ved sin side for best mulig kunne tilfredsstille sine kunder. I denne forbindelse konsoliderer Kjedehuset sine leverandører på IT og signerer ny avtale med Fujitsu, sier Jørn Jamissen, Produktsjef PC i Kjedehuset, i meldingen – Fujitsu og Kjedehuset har lang historikk sammen og begge parter hadde et sterkt ønske om å fortsette dette partnerskapet. Fujitsu er en spennende og sulten aktør, som leverer gode kvalitetsprodukter innen klient, server og lagring. Selskapets struktur passer Kjedehusets forhandlere perfekt i forhold til deres tilpasningsdyktighet i det norske markedet med hovedfokus på SMB. Vi i Kjedehuset ser frem til å fortsette samarbeidet med Fujitsus dedikerte ressurser og høye tempo, sier Jamissen i meldingen.

Kjedehuset er en komplett aktør innenfor salg- og distribusjon av mobil og datakommunikasjonsløsninger. Selskapet er franchisehovedkontoret for faghandelskjedene Nordialog, Telehuset og Telekiosken som opererer både mot bedriftsmarkedet og privatmarkedet. Kjedehuset inngår også 41 MobilData/større IT forhandlere med et betydelig salg av data og IT løsninger. Kjedehuset representerer til sammen ca. 200 butikker over hele landet med totalt ca. 800 ansatte.

– Vi ser det som veldig positivt at Kjedehuset ønsker å fortsette samarbeidet med Fujitsu, og vi vil speile Kjedehusets fokusering på oss som leverandør med ytterligere fokus fra vår side, sier Henrik Schanche, divisjonsdirektør i Fujitsu Norge, i meldingen. Kjedehuset er en viktig aktør på det norske teknologimarkedet og har mange av våre mest lojale partnere som en del av deres konstellasjon. I tillegg til å være en tradisjonell god partner, ser vi en enorm mulighet gjennom det utstillingsvinduet som Kjedehuset er i og med at ”Bring your own device”-konseptet blir mer akseptert og utbredt. Brukerne ønsker nemlig å kunne fysisk se og ta på enheter samtidig som de får snakke med dyktige fagfolk som forstår den profesjonelles brukernes behov, avslutter Schanche.

Bildet: Henrik Schanche, divisjonsdirektør i Fujitsu Norge, som har hovedkontor i Østensjøveien 34 på Bryn-Helsfyr. (Foto: Fujitsu)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email