Fujitsu lanserer rimelig mikroserver for småbedrifter Bryn-Helsfyr | Fujitsu lanserer rimelig mikroserver for småbedrifter
Gå tilbake

Fujitsu lanserer rimelig mikroserver for småbedrifter

1. desember 2010

Ifølge en pressemelding fra IT-giganten Fujitsu, som i Norge har hovedkontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr i Oslo, kan myten om at småbedrifter ikke har råd til profesjonelle servere, legges død. PRIMERGY MX130 S1 skal være svaret på småbedrifters bønn om profesjonelle og rimelige serverløsninger.

Ifølge selskapet er dette første gang profesjonell, sentralisert serverteknologi er rimelig nok for prissensitive småbedrifter. PRIMERGY MX130 er spesielt utviklet for oppstartsbedrifter og veldig små bedrifter som ønsker å konsolidere sine elektroniske ressurser. Med denne nye mikroserveren får småbedrifter en mer fleksibel og effektiv datadelingshverdag.

Darius Hakimi, produktsjef for servere i Fujitsu Norge, er svært positiv til mulighetene som følger av denne teknologien:

– Småbedrifter har også stort behov for å organisere sine data. Mikroserveren fra Fujitsu er både stillegående og prisgunstig, samtidig som den oser av kvalitet. Jeg tror PRIMERGY MX130 kan bli et godt verktøy for småbedrifter i en travel forretningshverdag, sier Hakimi i meldingen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email