Fujitsu er tilbake på hjemmemarkedet
Gå tilbake

Fujitsu er tilbake på hjemmemarkedet

13. april 2012

Fujitsu Norge. med hovedkontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr i Oslo, tar nå skrittet inn i forbrukermarkedet igjen, etter flere år med en bedriftsrettet PC-portefølje.

Ifølge en pressemelding returnerer selskapet til forbrukermarkedet i Norge med den bærbare PC-modellen LIFEBOOK AH531

Fujitsu tegner første avtale om hylleplass med Coop Elektro og Coop Obs! Hypermarked med leveranse gjennom Tech Data. Flere Fujitsu-modeller for forbrukere ventes lansert i juni 2012 sammen med Fujitsus Android-nettbrett LIFEBOOK AH531 er først i handelen og tilbyr høy kvalitet og ytelse, lite støy og lang batteritid til en rimelig pris

– Fujitsu har lansert flere PC-modeller internasjonalt som egner seg godt på forbrukermarkedet, og derfor introduserer vi nå en bærbar PC i Norge som vi mener vil appellere meget godt til norske forbrukere, sier divisjonsdirektør Henrik Schanche i Fujitsu Norge i meldingen.

I butikkhyllene allerede i april
Som første ledd i forbrukersatsingen har Fujitsu Norge altså inngått samarbeid med Coop Elektro og Coop Obs! Hypermarked om hylleplass i deres landsdekkende kjeder. – Både Coop Elektro og Coop Obs! Hypermarked passer perfekt med vårt prispunkt, volumambisjoner og ikke minst timing, fortsetter Schanche. – Coop-butikkene er mange nordmenns førstevalg grunnet butikkenes brede utvalg av kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Og dette passer perfekt med Fujitsus profil om høykvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

Modelldryss nærmere sommeren
Fujitsu har i første omgang målsetning om å selge 500-700 enheter per måned gjennom Coop-butikkene. – Denne våren lanserer Fujitsu internasjonalt en kraftig utvidet PC-portefølje, sier produktsjef Remy Skogstrand. – Vi vil ta inn flere av disse spennende produktene for forbrukermarkedet allerede kommende juni for å være klare til skolestart i august. Disse produktene vil være både mindre og større bærbare PC-er, i tillegg til junilanseringen av Android-nettbrettet STYLISTIC M532 .

Mye PC for pengene
– Med LIFEBOOK AH531 vil forbrukerne oppleve mye PC for lite penger, sier produktsjef Remy Skogstrand i meldingen. – LIFEBOOK AH531 er en kvalitetssikker og rask 15,6” bærbar PC med mye minne og stor lagringskapasitet. PC-en vil tilbys med fire ulike konfigurasjoner, men alle vil gjennomgående bestå av høy kvalitet og ytelse, samt levere lite støy og lang batterilevetid. I tillegg tilbyr vi en meget konkurransedyktig tre-års garanti på denne modellen nettopp fordi vi stoler på kvaliteten på produktene våre – og alt til en startpris på kun 2990 kroner, forteller Skogstrand.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
26104_LIFEBOOK_AH531__dynamic_view_lpr 26104_LIFEBOOK_AH531__dynamic_view_lpr 26661_LIFEBOOK_AH531__GarnetRed___rear_view__with_reflection_lpr 26661_LIFEBOOK_AH531__GarnetRed___rear_view__with_reflection_lpr 26662_LIFEBOOK_AH531_GFO__NightBlue___rear_view__with_reflection_lpr 26662_LIFEBOOK_AH531_GFO__NightBlue___rear_view__with_reflection_lpr